autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist

Volkswagen Bedrijfswagens

Omdat ieder bedrijf uniek is, streeft Auto de Bruin ernaar om samen met u tot een oplossing te komen die aansluit bij uw specifieke behoeften. Als occasion verkoper van Volkswagen bedrijfswagens, biedt Auto de Bruin een uitgebreide selectie van betrouwbare en veelzijdige Volkswagen bedrijfswagens voor verschillende bedrijfsdoeleinden.
Bekijk Volkswagen bedrijfswagen aanbod

Waarom Volkswagen Bedrijfswagens?

Als een op zichzelf staand merk binnen de Volkswagen Group is Volkswagen bedrijfswagens wereldwijd verantwoordelijk voor de ontwikkeling, constructie en verkoop van lichte bedrijfswagens en produceert het de Transporter, Caddy, Crafter en Touran. Volkswagen Bedrijfswagens stelt in samenspraak met zijn klanten passende voertuigconcepten, telematica en logistieke oplossingen op voor een spaarzaam gebruik van hulpbronnen en met een zo hoog mogelijke efficiëntie.

Over Volkswagen bedrijfswagens

Volkswagen bedrijfswagens zijn de ideale oplossing voor ondernemers en bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en praktische voertuigen. Of het nu gaat om het vervoeren van goederen, gereedschap of personeel, Volkswagen bedrijfswagens bieden altijd de juiste oplossing. Met een breed scala aan modellen, van compacte bestelwagens tot grote vrachtwagens, is er voor elke zakelijke behoefte een passend voertuig beschikbaar. Bovendien zijn Volkswagen bedrijfswagens duurzaam en efficiënt, waardoor ze niet alleen goed zijn voor uw bedrijf, maar ook voor het milieu. Ontdek de mogelijkheden van Volkswagen bedrijfswagens en verbeter uw bedrijfsprestaties vandaag nog.
volkswagen bedrijfswagens
"Over de hele wereld biedt Volkswagen bedrijfswagens de beste transportoplossingen voor haar klanten."
Bekijk Volkswagen bedrijfswagens aanbod

Welke Volkswagen bedrijfswagen past bij mij?

Dit zijn eventuele vragen die je jezelf stelt bij Volkswagen Bedrijfswagens
Waar ga je de Volkswagen bedrijfswagens voor gebruiken?
Welke maat zou ideaal zijn? (L1H2, L2H2, L1H1)
Moet ik altijd al mijn apparatuur dagelijks in de bedrijfswagens vervoeren?
Hoe kan een grotere bedrijfswagens mijn zakelijke aanbod en flexibiliteit verbeteren?
Is de grootste de beste bij Volkswagen bedrijfswagens?
Kom je er niet uit? Auto de Bruin helpT!
volkswagen bedrijfswagen

Voordelen van Volkswagen Bedrijfswagens

Altijd betrouwbaar
Comfortabel rijden
Veilig op de weg
Milieuvriendelijk

Verschillende Volkswagen bedrijfswagens modellen

Volkswagen Caddy
De Volkswagen Caddy, een van de meest populaire modellen in de Volkswagen bedrijfswagens serie, staat bekend om zijn veelzijdigheid en praktische bruikbaarheid. Deze compacte bedrijfswagen van Volkswagen is ideaal voor kleine ondernemers, aangezien hij uitblinkt in stadsverkeer en krappe ruimtes. 

Dankzij het ruime interieur en de slimme opbergmogelijkheden kunnen vakmensen in de Volkswagen bedrijfswagen Caddy hun gereedschap en materiaal eenvoudig vervoeren. Bovendien bieden deze specifieke Volkswagen bedrijfswagens modellen verschillende motor- en uitvoeringsopties, waardoor klanten hun Volkswagen Caddy kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften. Wil je meer informatie over de Caddy? Klik dan hier!
Volkswagen Crafter
De Volkswagen Crafter, een indrukwekkend lid van de Volkswagen bedrijfswagens familie. Een uitstekende keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare en ruime bedrijfswagen. Deze Volkswagen bedrijfswagens model is vooral populair onder professionals die veel laadruimte nodig hebben, zoals verhuizers en koeriersdiensten. 

Met zijn geavanceerde laadvermogen en verschillende lengte- en hoogtevarianten biedt de Volkswagen Crafter talloze mogelijkheden voor maatwerk, waardoor hij perfect aansluit op de specifieke wensen van elke ondernemer. Bovendien blinkt deze Volkswagen bedrijfswagens model uit in zowel brandstofefficiëntie als rijcomfort, waardoor de Volkswagen Crafter een kostenefficiënte en aangename keuze is voor langere ritten. Wil je meer informatie over de Crafter? Klik dan hier!
Volkswagen Transporter
De Volkswagen Transporter, een icoon in het assortiment van Volkswagen bedrijfswagens, staat al jaren bekend om zijn betrouwbaarheid, veelzijdigheid en comfort. Deze middelgrote bedrijfswagen van Volkswagen bedrijfswagens is ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van bouwbedrijven tot servicegerichte beroepen. De Volkswagen Transporter beschikt over een uitstekende laadcapaciteit, waardoor professionals in verschillende sectoren gemakkelijk hun gereedschap, apparatuur en materialen kunnen vervoeren. 

Dit Volkswagen bedrijfswagens model is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waaronder de bestelwagen, dubbele cabine en zelfs de multifunctionele Kombi, wat de Transporter geschikt maakt voor zowel werk- als privégebruik. De Volkswagen Transporter biedt niet alleen uitstekende prestaties en laadruimte, maar ook een aangename rijervaring, waardoor hij geliefd is bij ondernemers in allerlei branches. Wil je meer informatie over de transporter? Klik dan hier!
Volkswagen Touran
De Volkswagen Touran, een flexibele en praktische keuze uit het Volkswagen bedrijfswagens assortiment, is een uitstekende optie voor ondernemers die op zoek zijn naar een compacte en betrouwbare bedrijfswagen. Deze speciale bedrijfswageneditie van de Volkswagen Touran is aangepast om te voldoen aan de eisen van professionals die een kleiner en wendbaarder voertuig nodig hebben. Dankzij het slimme interieur en de uitstekende laadruimte kunnen gebruikers van Volkswagen bedrijfswagens hun gereedschap en materialen efficiënt vervoeren in deze compacte bedrijfswagen. 

Bovendien biedt dit Volkswagen bedrijfswagens model verschillende motoropties, waardoor ondernemers hun Volkswagen Touran bedrijfswagen kunnen afstemmen op hun specifieke behoeften. Met een combinatie van comfortabele rijervaring en brandstofefficiëntie is de Volkswagen Touran bedrijfswagen een ideale oplossing voor professionals die een compacte en veelzijdige bedrijfswagen zoeken binnen het Volkswagen bedrijfswagens assortiment.

Financieringsmogelijkheden voor uw Volkswagen bedrijfswagens

Bent u op zoek naar de perfecte Volkswagen bedrijfswagens voor uw onderneming? Dan kan de financiering een belangrijke rol spelen in uw besluit. Bij Auto de Bruin bieden we financial lease aan, een optie waarmee u met gemak Volkswagen bedrijfswagens kunt rijden zonder het volledige aankoopbedrag in één keer te hoeven betalen.

Wat houdt financial lease in? Het is een financieringsvorm waarbij de bank de Volkswagen bedrijfswagens financiert en u deze in termijnen terugbetaalt. Hierdoor hoeft u niet in één keer een groot bedrag te betalen voor uw Volkswagen bedrijfswagens, maar kunt u deze kosten spreiden over de looptijd van de lease.

Het grote voordeel van financial lease is dat u meteen eigenaar wordt van de Volkswagen bedrijfswagens. Bovendien behoudt uw onderneming haar liquiditeit, wat betekent dat u kunt blijven investeren in de groei van uw bedrijf. Of u nu een starter bent, zzp'er, of een gevestigde onderneming, financial lease maakt de aanschaf van Volkswagen bedrijfswagens toegankelijk en beheersbaar.
volkswagen bedrijfswagens

Belastingvoordelen van Volkswagen bedrijfswagens

Het bezitten van Volkswagen bedrijfswagens kan u fiscale voordelen bieden die de kosten kunnen helpen verminderen. Een Volkswagen bedrijfswagen, als bedrijfsmiddel, kan gedeeltelijk worden afgetrokken van de winst middels de investeringsaftrek.

Daarnaast kunt u de rente die u betaalt voor de financial lease van uw Volkswagen bedrijfswagens aftrekken van de winst. Dit kan aanzienlijk bijdragen aan de verlaging van uw belastingdruk. Verder kunt u de Volkswagen bedrijfswagens afschrijven en het volledige btw-bedrag terugvorderen bij de belastingdienst.

Een ander voordeel van het bezit van Volkswagen bedrijfswagens is dat u bij zakelijk leasen uw schadevrije jaren behoudt en er geen beperkingen zijn qua kilometrage. Dit kan van groot belang zijn voor bedrijven die sterk afhankelijk zijn van hun Volkswagen bedrijfswagens.

Deze fiscale voordelen maken de aankoop en het bezit van Volkswagen bedrijfswagens aanzienlijk aantrekkelijker. Het is belangrijk om deze voordelen in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste Volkswagen bedrijfswagens voor uw onderneming.

volkswagen bedrijfswagens

Handige tips & weetjes van Volkswagen bedrijfswagens

De geschiedenis van Volkswagen Bedrijfswagens

In de geschiedenis van Volkswagen bedrijfswagens staat de betrouwbaarheid en veelzijdigheid centraal. Met de introductie van de Volkswagen Transporter in 1950 begon het tijdperk van massaproductie van de Volkswagen bedrijfswagens. Door de jaren heen heeft Volkswagen bedrijfswagens diverse modellen geïntroduceerd, zoals de Caddy, Crafter en Amarok, die elk inspelen op de specifieke behoeften van bedrijven.
Lees verder over de geschiedenis
volkswagen bedrijfswagens
volkswagen bedrijfswagens

Veiligheidsfuncties van Volkswagen bedrijfswagens

Bij Auto de Bruin vind je veilige Volkswagen bedrijfswagens met geavanceerde functies, zoals automatisch noodremsysteem, adaptive cruise control en rijstrookassistentie. Deze betrouwbare en ergonomische Volkswagen bedrijfswagens zorgen voor het welzijn van je werknemers. Kies voor Volkswagen bedrijfswagens bij Auto de Bruin en ervaar de innovatie en veiligheid die het merk te bieden heeft.
Lees verder over de veiligheidsfuncties

Tips voor onderhoud van Volkswagen Bedrijfswagens

Auto de Bruin begrijpt het belang van goed onderhoud voor Volkswagen bedrijfswagens. Om je bedrijfswagen veilig en betrouwbaar te houden. Controleer regelmatig de bandenspanning, want dit is cruciaal voor zowel comfort als veiligheid. Zorg ervoor dat je remmen en schokdempers tijdig vervangen worden om veilig de weg op te kunnen. Houd de olie en andere vloeistoffen van je Volkswagen bedrijfswagen goed in de gaten om motorschade te voorkomen. 
Lees verder over de tips
volkswagen bedrijfswagens
volkswagen bedrijfswagens

De veelzijdigheid van Volkswagen bedrijfswagens

Volkswagen bedrijfswagens staan bij ondernemers bekend om hun veelzijdigheid en betrouwbaarheid, met een geschiedenis van meer dan 60 jaar in de productie van bedrijfsvoertuigen. Het assortiment, variërend van de populaire Caddy en Caddy Cargo tot de grotere Crafter en Transporter, biedt oplossingen voor uiteenlopende bedrijfsbehoeften. Deze hoogwaardige Volkswagen bedrijfswagens zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën voor optimale prestaties.
Lees verder over de veelzijdigheid 

De toekomst van Volkswagen bedrijfswagens

Bij Auto de Bruin kijken we met veel belangstelling naar de toekomst van Volkswagen bedrijfswagens. Als specialist in de verkoop van occasions, bieden wij een breed assortiment aan van zowel benzine, diesel, hybride als elektrische modellen. In deze tekst gaan we dieper in op wat de toekomst in petto heeft voor Volkswagen bedrijfswagens en hoe Auto de Bruin hierin een rol speelt.

De evolutie van Volkswagen bedrijfswagens

Volkswagen bedrijfswagens staan bekend om hun betrouwbaarheid, innovatie en duurzaamheid. De afgelopen jaren heeft Volkswagen bedrijfswagens flinke stappen gezet op het gebied van technologische ontwikkelingen en verduurzaming. Bij Auto de Bruin merken we dat de vraag naar milieuvriendelijkere en efficiëntere Volkswagen bedrijfswagens toeneemt, en we spelen hier graag op in door een divers aanbod van occasions aan te bieden.

Elektrificatie van Volkswagen bedrijfswagens

De toekomst van Volkswagen bedrijfswagens ligt in elektrificatie. Volkswagen zet sterk in op de ontwikkeling van elektrische bedrijfswagens en heeft als doel om in 2025 marktleider te zijn op het gebied van elektrische mobiliteit. Bij Auto de Bruin zijn we enthousiast over deze ontwikkeling en bieden we steeds meer elektrische Volkswagen bedrijfswagens aan als occasions.

Het ID. Buzz Cargo-concept van Volkswagen bedrijfswagens

Een van de meest veelbelovende Volkswagen bedrijfswagens is het ID. Buzz Cargo-concept. Dit elektrische voertuig combineert de nostalgie van de iconische Volkswagen T1 met de nieuwste technologieën op het gebied van elektrisch rijden. Met een actieradius van 340 tot 550 km, afhankelijk van de batterijconfiguratie, is de ID. Buzz Cargo een uitstekende keuze voor ondernemers die duurzaamheid en efficiëntie hoog in het vaandel hebben staan. Auto de Bruin kijkt uit naar het moment dat we dit bijzondere voertuig als volkswagen bedrijfswagens occasions kunnen aanbieden.
Volkswagen bedrijfswagens IDbuzz

Zoek je antwoorden over Volkswagen bedrijfswagens? We staan voor je klaar!

Ik wil contact opnemen

Hoe Volkswagen Bedrijfswagens de efficiëntie van uw bedrijf kunnen verhogen

Verhoog efficiëntie met Volkswagen Bedrijfswagens

Verhoog de efficiëntie van uw bedrijf met Volkswagen Bedrijfswagens van Auto de Bruin. Als gespecialiseerde aanbieder van Volkswagen Bedrijfswagens begrijpen we de cruciale rol die een betrouwbare, functionele en efficiënte bedrijfswagen in uw bedrijfsvoering speelt.

Volkswagen bedrijfswagens voor uw behoefte

Onze Volkswagen Bedrijfswagens zijn ontworpen om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Ze bieden niet alleen voldoende laadruimte, maar ook een uitzonderlijke brandstofefficiëntie, waardoor u de operationele kosten aanzienlijk kunt verlagen. Volkswagen Bedrijfswagens zijn de ultieme combinatie van vorm en functie, ideaal voor elk bedrijf dat op zoek is naar efficiëntie en betrouwbaarheid.
Volkswagen bedrijfswagens

Breed scala aan Volkswagen bedrijfswagens

Bij Auto de Bruin bieden we een breed scala aan Volkswagen Bedrijfswagens. Of u nu op zoek bent naar een compact model voor lichte ladingen of een grotere variant voor zwaardere ladingen, we hebben de perfecte Volkswagen Bedrijfswagen voor u. Elk van onze Volkswagen Bedrijfswagens occasions is zorgvuldig geïnspecteerd om te garanderen dat ze aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen.

Investeer in Volkswagen bedrijfswagens

Investeren in een Volkswagen Bedrijfswagen betekent investeren in de toekomst van uw bedrijf. Maak vandaag nog een afspraak bij Auto de Bruin, uw betrouwbare partner voor Volkswagen Bedrijfswagens. We kijken ernaar uit om u te helpen de efficiëntie van uw bedrijf te verhogen met onze uitstekende selectie van Volkswagen Bedrijfswagens.

Hoe Volkswagen bedrijfswagens Wim heeft geholpen

Op zoek naar de beste bedrijfswagens voor mijn bedrijf

Als lokale hovenier had ik een voertuig nodig dat zowel betrouwbaar als praktisch was, sterk genoeg om zware ladingen te vervoeren en wendbaar genoeg om door stedelijke en voorstedelijke gebieden te manoeuvreren. Dit leidde me naar Auto de Bruin, bekend om zijn indrukwekkend aanbod aan tweedehands Volkswagen bedrijfswagens.

Bij Auto de Bruin viel mijn keuze op een gebruikte Volkswagen Transporter. Deze Volkswagen bedrijfswagens hebben de juiste grootte en kracht om het zware tuinmateriaal dat ik dagelijks nodig heb, te vervoeren. De Transporter werd al snel een essentieel onderdeel van mijn werk, waardoor ik mijn taken efficiënter kon uitvoeren.
Volkswagen bedrijfswagens hovenier
Volkswagen bedrijfswagens transporter wim

Volkswagen bedrijfswagens mijn beste keuze

Het gebruik van Volkswagen bedrijfswagens bracht ook een niveau van professionaliteit naar mijn bedrijf. Met zijn strakke en moderne uitstraling wist ik bij nieuwe klanten altijd een goede eerste indruk te maken. Deze Volkswagen bedrijfswagen, gekocht bij Auto de Bruin, bewees meer te zijn dan alleen een transportmiddel.

Samenvattend, mijn Volkswagen bedrijfswagen heeft mijn werk op een positieve manier veranderd. Door de efficiëntie in mijn dagelijkse taken te verhogen, blijft mijn Volkswagen bedrijfswagen een betrouwbare partner in mijn bedrijf. Auto de Bruin heeft hierbij een cruciale rol gespeeld door mij de perfecte Volkswagen bedrijfswagen te bieden voor mijn behoeften.

Vragen over Volkswagen bedrijfswagens

Heeft u na het verkennen van onze website en het lezen over de verschillende Volkswagen bedrijfswagens nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u verder te helpen met al uw vragen over Volkswagen bedrijfswagens, zoals de populaire Transporter, de veelzijdige Caddy of de krachtige Crafter.

Of u nu geïnteresseerd bent in het leasen of kopen Volkswagen bedrijfswagens, wij hebben de kennis en ervaring om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen u ook informeren over de nieuwste elektrische modellen, zoals de e-Crafter en de e-Transporter, die een duurzame en kostenbesparende optie kunnen zijn voor uw onderneming.

  Veelgestelde vragen over volkswagen bedrijfswagens

  Wat zijn de verschillende laadcapaciteiten? Bij Volkswagen bedrijfswagens

  Bij Auto de Bruin kunt u kiezen uit verschillende laadcapaciteiten en configuraties voor de Volkswagen bedrijfswagens, afhankelijk van uw zakelijke behoeften. U kunt opties vinden met betrekking tot laadruimte, aantal zitplaatsen, en aanpassingen voor specifieke bedrijfsactiviteiten. Onze experts kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste volkswagen bedrijfswagens die aan uw eisen voldoet. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare opties.

  Zijn Volkswagen bedrijfswagens ook beschikbaar in elektrisch?

  Ja, Auto de Bruin biedt ook elektrische Volkswagen bedrijfswagens aan, waaronder de volledig elektrische e-Caddy en e-Transporter.

  Is inruilen mogelijk bij een koop van Volkswagen bedrijfswagens

  Ja, bij Auto de Bruin kunt u uw huidige bedrijfswagen inruilen bij de aankoop van een Volkswagen bedrijfswagen. Het inruilen van uw huidige voertuig biedt u de mogelijkheid om de waarde ervan te benutten en deze als korting toe te passen op uw nieuwe aankoop, waardoor de overstap naar Volkswagen bedrijfswagens nog aantrekkelijker wordt. Neem contact op met Auto de Bruin voor een professionele taxatie van uw huidige bedrijfswagen en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw nieuwe aankoop.

  Welke Volkswagen bedrijfswagenmodellen heeft Auto de Bruin beschikbaar?

  Auto de Bruin biedt diverse Volkswagen bedrijfswagens aan, zoals de Transporter, Caddy, Crafter en en Touran.

  Accepteert Auto de Bruin inruilauto's?

  Ja, bij Auto de Bruin kunt u uw huidige auto inruilen bij de aankoop van een occasion. Dit biedt u de mogelijkheid om de waarde van uw huidige auto te gebruiken als een deel van de betaling voor uw nieuwe aankoop, wat het aanschaffen van een elektrische bedrijfswagen nog toegankelijker maakt. Neem contact op met Auto de Bruin voor meer informatie over het inruilproces.

  Wat zijn de openingstijden van Auto de Bruin?

  Auto de Bruin is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur

  Nieuws

  De veiligheidsfuncties van Volkswagen bedrijfswagens en hoe ze de veiligheid van werknemers verbeteren

  Lees meer

  De geschiedenis van Volkswagen bedrijfswagens en hun bijdrage aan de auto-industrie

  Lees meer

  Tips voor het onderhoud van Volkswagen bedrijfswagens

  Lees meer

  Volkswagen bedrijfswagens: Volkswagen Transporter een ruime en veelzijdige bedrijfswagen

  Lees meer

  Volkswagen bedrijfswagens: De Volkswagen Caddy perfect en compact

  Lees meer

  Volkswagen bedrijfswagens: De veelzijdigheid van de Volkswagen Crafter

  Lees meer

  Volkswagen bedrijfswagens: de verschillende modellen

  Lees meer

  Volkswagen bedrijfswagens: veelzijdig en betrouwbaar

  Lees meer

  Ford Bedrijfswagens: De Ultieme oplossing voor uw bedrijf

  Lees meer

  Ontdek de kracht van Opel bedrijfswagens

  Lees meer

  De Volkswagen-bedrijfswagens: duurzame, betrouwbare oplossingen

  Lees meer

  MAN Bedrijfswagens. Iets voor jou?

  Lees meer

  Wat verandert er voor ondernemers met bedrijfswagens in 2023?

  Lees meer

  Wat maakt MAN bedrijfswagens zo goed?

  Lees meer

  Ford Bedrijfsbussen

  Lees meer

  Lengte maakt niet uit! (bij bedrijfswagens dan)

  Lees meer

  De beste bedrijfswagens koop je bij de Bruin!

  Lees meer

  Welk rijbewijs heb ik nodig voor een bedrijfswagen?

  Lees meer

  Waarom je beter een bedrijfswagen kunt halen bij autodebruin.nl in Nieuwerkerk

  Lees meer

  Waarom Volkswagen Bedrijfswagens?

  Lees meer

  Waar let u op bij het kopen van een bedrijfswagen?

  Lees meer

  ID. Buzz Cargo wint Van-of-the-Year 2023

  Lees meer

  September ziet eerste groei voor LCV-markt in 2022

  Lees meer

  Goedkoop zakelijk rijden doe je zo!

  Lees meer

  Kunt u uw bedrijfswagen voor persoonlijk gebruik gebruiken?

  Lees meer

  Tips voor busjes rijders over voertuigveiligheid

  Lees meer

  Milieuzones? Mag ik erin?

  Lees meer

  Hoe bescherm je je werkbus tegen gereedschap-diefstal!

  Lees meer

  Pas op! Modern is gevaarlijk!

  Lees meer

  Waarom bedrijfswagens zo duur zijn

  Lees meer

  Waterstof is geen alternatief voor e-vans

  Lees meer

  Bestel nu de vernieuwde FIAT Doblo

  Lees meer

  De beste gebruikte bestelwagens van 2022

  Lees meer

  De opkomst van het ombouwen van campers

  Lees meer

  Vier bedrijven die je kunt starten met een bestelwagen

  Lees meer

  Diefstal van bestelwagens neemt toe en zal tegen 2030 met 62% toenemen.

  Lees meer

  Kies de perfecte bedrijfswagen

  Lees meer

  Wanneer worden elektrische bestelwagens alledaags?

  Lees meer

  Waar u op moet letten bij het kopen van een bestelwagen voor uw bedrijf

  Lees meer