autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist

Vier bedrijven die je kunt starten met een bestelwagen

De dagen van 30 jaar werken op hetzelfde kantoor lijken voorbij. Voor sommigen is dat geweldig nieuws, want de gedachte om zo lang op kantoor te zitten is verschrikkelijk. Als je graag voor jezelf werkt en liever onderweg bent, dan is ondernemen vanuit een busje wellicht de oplossing voor jou. U kunt een bedrijf laten groeien dat veel winstgevender kan zijn dan een dagbaan of gewoon onze bestaande bestelwagen gebruiken als een manier om wat extra geld te verdienen voor uw vakantie. Welke manier u ook van plan bent om het te werken, hier zijn enkele ideeën over hoe u een bestelwagen als bedrijf kunt gebruiken.

1 – Transportbedrijf

De onlineverkopen groeien elk jaar en het merendeel van de aankopen wordt gedaan met een muisklik. De Post heeft zelfs moeite om de zendingen bij te houden. Vaak worden de leveringen uitbesteed aan onafhankelijke contractanten. Als je een man met een busje bent, zou je de slappe hap van die bedrijven kunnen oppikken en daardoor een nette winst zien.

2 – Verhuizingen

Dit is absoluut een van de gemakkelijkste manieren om geld te verdienen met uw bestelwagen. Zolang je het niet erg vindt om zwaar te tillen en vies te worden, ligt er veel werk op je te wachten. Er zijn twee manieren om zelf marketing te doen. U kunt uw diensten aanbieden aan mensen die verhuizen en u nodig hebben om hun dozen naar het nieuwe huis te vervoeren. Of u kunt een afvalverwijderingsservice zijn voor wanneer mensen een oud huis opruimen en veel oude spullen moeten weggooien.

3 – Mobiele boekwinkel

Veel mensen hebben het erg druk en zouden niets liever willen dan een boekwinkel door te nemen als de tijd, maar is toegestaan. Jij kunt degene zijn die ze in een aantal goede boeken stopt door je busje in te richten als een mobiele boekwinkel en de boekwinkel naar hen toe te brengen. Het vinden van bestsellers is eenvoudig. Kijk maar naar wat er op Amazon wordt verkocht en sla uw vrachtwagen op met die titels.

4 – Mobiele documentvernietiger

Het versnipperen van belangrijke documenten is een tijdrovende bezigheid die veel bedrijven liever uitbesteden. Als u een grote papiervernietiger voor uzelf koopt, kunt u aanbieden dit ter plaatse voor bedrijven te doen. Hoe u uw kosten kunt verlagen? Wanneer u uw bestelwagen zakelijk gebruikt, loont het om uw kosten laag te houden. Beheer uw brandstofverbruik en gebruik de diensten van een Britse oliemaatschappij die gespecialiseerd is in B2B-oplossingen is de meest voor de hand liggende manier om uzelf winstgevend te houden. Rondkijken voor de goedkoopste verzekering die nog steeds de juiste dekking biedt, is een andere manier om uw uitgaven laag te houden.

Ten slotte, begin lean en neem alleen iemand in dienst als u in staat bent om het bedrijf te laten groeien. Zodra de bestellingen sneller binnenkomen dan u ze kunt vullen, zoek dan iemand met een goede reis historie om de extra zaken op zich te nemen. Misschien ben je zelfs in de markt voor een tweede busje!