autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist

Tips voor het onderhoud van Volkswagen bedrijfswagens

Het onderhouden van Volkswagen bedrijfswagens is essentieel om ervoor te zorgen dat ze veilig en betrouwbaar blijven. Bij Auto de Bruin begrijpen ze dit als geen ander. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van Volkswagen bedrijfswagens en staat bekend om zijn uitstekende service en persoonlijke benadering.

Hieronder geven we je een aantal tips voor het onderhoud van Volkswagen bedrijfswagens bij Auto de Bruin:

1. Houd het onderhoudsschema aan

Het is belangrijk om het onderhoudsschema van je Volkswagen bedrijfswagen te volgen om ervoor te zorgen dat hij optimaal blijft presteren. Bij Auto de Bruin kunnen ze je helpen bij het opstellen van een onderhoudsplan dat past bij jouw specifieke bedrijfsbehoeften.

2. Controleer regelmatig de bandenspanning

Een juiste bandenspanning is niet alleen belangrijk voor het comfort van de bestuurder, maar ook voor de veiligheid van de wagen. Bij Auto de Bruin kunnen ze je adviseren over de juiste bandenspanning voor jouw Volkswagen bedrijfswagen.

3. Vervang tijdig de remmen en schokdempers

De remmen en schokdempers zijn belangrijke onderdelen van je Volkswagen bedrijfswagen. Bij Auto de Bruin kunnen ze deze tijdig vervangen om ervoor te zorgen dat je veilig de weg op kunt.

4. Check regelmatig de olie en vloeistoffen

Het regelmatig controleren van de olie en andere vloeistoffen van je Volkswagen bedrijfswagen is belangrijk om motorschade te voorkomen. Bij Auto de Bruin kunnen ze je adviseren over het bijvullen en verversen van de verschillende vloeistoffen.

Volkswagen bedrijfswagens auto's

Op zoek naar een Volkswagen bedrijfswagen? Bekijk hier ons assortiment Volkswagen bedrijfswagens of laat je adviseren.