autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist
volkswagen bedrijfswagens geschiedenis

De geschiedenis van Volkswagen bedrijfswagens en hun bijdrage aan de auto-industrie

Auto de Bruin is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van occasions van Volkswagen bedrijfswagens. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame bedrijfswagen, dan ben je bij Auto de Bruin aan het juiste adres. Hieronder duiken we in de geschiedenis van Volkswagen bedrijfswagens en hun bijdrage aan de auto-industrie.

De Volkswagen Transporter: een mijlpaal in de auto-industrie

De Volkswagen Transporter, die voor het eerst werd geproduceerd in 1950, was een mijlpaal in de auto-industrie. Het was een van de eerste bedrijfswagens die in massaproductie werd geproduceerd en was populair bij ondernemers vanwege zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Bij Auto de Bruin kun je nog steeds gebruikte Volkswagen Transporters vinden die voldoen aan de hoogste standaarden.

De evolutie van Volkswagen bedrijfswagens

Sinds de introductie van de Volkswagen Transporter heeft Volkswagen verschillende modellen bedrijfswagens geproduceerd, zoals de Caddy, de Crafter en de Amarok. Deze wagens zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van bedrijven en zijn gebouwd om lang mee te gaan. Auto de Bruin heeft een ruim aanbod aan occasions van Volkswagen bedrijfswagens, die allemaal zorgvuldig zijn geselecteerd en geïnspecteerd.

Innovatie en duurzaamheid

Volkswagen blijft innoveren en investeren in de ontwikkeling van nieuwe bedrijfswagens. Zo heeft het merk de e-Crafter geïntroduceerd, een volledig elektrische bedrijfswagen die bijdraagt aan een duurzame bedrijfsvoering. Bij Auto de Bruin kun je ook gebruikte elektrische bedrijfswagens vinden die een duurzame oplossing bieden voor jouw bedrijfsbehoeften.

Door te kiezen voor een occasion van Volkswagen bedrijfswagens bij Auto de Bruin, kies je voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en expertise op het gebied van bedrijfswagens.

showroom buiten volkswagen bedrijfswagens

Op zoek naar een Volkswagen bedrijfswagen? Bekijk hier ons assortiment Volkswagen bedrijfswagens of laat je adviseren.