autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist
checklist-monteur-autodebruin

Waar let u op bij het kopen van een bedrijfswagen?

Of u nu een eigen bedrijf heeft of er een nodig heeft voor het leven buiten uw werk, het kopen van een tweedehands bedrijfswagen is de meest betaalbare optie. Maar dat betekent niet dat het altijd makkelijk is.

Dus wat moet u weten? Waar moet u een fatsoenlijke bedrijfswagen zoeken en hoeveel kost het? Welke vragen moet u stellen? Autodebruin adviseert al jaren de beste keus. Wij kijken naar wat bij u past. Maar hoe doen we dit?

Bepaal welk type bedrijfswagen je nodig hebt

Bedrijfswagens worden om verschillende redenen gekocht. Wilt u een bedrijfswagen om dagelijks mee te rijden of alleen om de spullen van uw band in het weekend te vervoeren? Is het de bedoeling om er een camper van te maken voor een weekendje weg?

Of bent u van plan een bedrijf te starten en heeft u een werkpaard nodig?

Hoe u het gebruikt, kan het type en de grootte van de bestelwagen bepalen die u nodig heeft. Heeft het zin om een beest van 3,5 ton te kopen als je een tuinierbedrijf hebt en alleen een maaier en een paar schoppen hoeft te dragen?

Doe je onderzoek naar bedrijfswagen modellen

Als u nadenkt over wat u moet kopen, moet u rekening houden met het laadvermogen van modellen bedrijfswagens - de maximale belasting die ze kunnen dragen.

De laadruimte is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u alles kwijt kunt in uw bedrijswagen.

De hoogte is ook belangrijk.

De laadruimte en hoogte wordt aangegeven in L of H. Je ziet bij veel van onze bedrijfswagens L2H2 staan. Dit is simpelweg om de hoogte en lengte van de bedrijfswagen aan te geven. Je hebt bijvoorbeeld ook L3H2

Laat je adviseren door de Bruin

Hugo zit al jaren in de verkoop van bedrijfswagens. Hij heeft al meer dan 500 ondernemers geholpen aan een bedrijfswagen. U kunt dus best zeggen dat Hugo de Bruin een man met kennis en ervaring is. Laat u dus vooral adviseren naar de beste keuze bij Autodebruin.