autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist
volkswagenbedrijfswagens volkswagen transporter

Volkswagen bedrijfswagens: De veelzijdigheid van de Volkswagen Crafter

Als het gaat om bedrijfswagens, is Volkswagen bedrijfswagens een bekend merk op de markt. Een van de meest populaire modellen binnen de Volkswagen bedrijfswagens is de Volkswagen Crafter. Deze bedrijfswagen biedt veelzijdigheid en flexibiliteit voor ondernemers en professionals. Hieronder vind je meer informatie over de Volkswagen Crafter.

Kracht en prestaties

De Volkswagen Crafter is een krachtige bedrijfswagen die verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen. Het voertuig is voorzien van een sterke 2.0-liter TDI-motor die vermogens levert van 102 pk tot 177 pk. Hierdoor biedt de Crafter uitstekende prestaties en is het voertuig uitermate geschikt voor zware werkzaamheden.

Laadvermogen en laadruimte

De Volkswagen Crafter heeft een laadvermogen van maximaal 2,5 ton en biedt voldoende laadruimte voor het vervoeren van grote hoeveelheden goederen. Het voertuig is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met verschillende laadruimtes, waaronder een laadvolume van maximaal 18,4 m3.

Comfort en veiligheid

De Volkswagen Crafter is niet alleen krachtig en veelzijdig, maar biedt ook veel comfort en veiligheid voor de bestuurder en de passagiers. Het voertuig is voorzien van een ergonomisch ontworpen dashboard, comfortabele stoelen en airconditioning. Daarnaast beschikt de Crafter over verschillende veiligheidsvoorzieningen, waaronder elektronische stabiliteitscontrole en een noodstopsysteem.

Conclusie

Al met al is de Volkswagen Crafter een veelzijdige en betrouwbare Volkswagen bedrijfswagen die ideaal is voor ondernemers en professionals die op zoek zijn naar kracht en flexibiliteit. Volkswagen bedrijfswagens biedt een breed scala aan modellen om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. Of je nu een kleine of grote onderneming hebt, er is altijd een Volkswagen bedrijfswagen die past bij jouw specifieke behoeften.

volkswagen bedrijfswagens

Op zoek naar een Volkswagen bedrijfswagen? Bekijk hier ons assortiment Volkswagen bedrijfswagens of laat je adviseren.