autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist
ford bedrijfswagens autodebruin

Ford Bedrijfsbussen

Voor veel ondernemers draait het starten van een bedrijf om het nemen van risico's. Maar wat als er een manier was om een deel van het risico te elimineren en toch een succesvol bedrijf te hebben? Ford Bedrijfswagens kunnen het antwoord voor u zijn. Deze voertuigen zijn ontworpen om bedrijven te helpen van de grond te komen, met betrouwbaar vervoer voor werknemers en klanten. Met een breed scala aan modellen om uit te kiezen, is er een Ford bedrijfswagen die aan uw behoeften voldoet en u helpt uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Ford heeft een lange geschiedenis van het produceren van kwaliteitsvoertuigen die gebouwd zijn om lang mee te gaan

Opgericht in 1903 door Henry Ford, voorziet de Ford Motor Company Amerikanen al meer dan een eeuw van kwaliteitsauto's. Door de jaren heen zijn Ford voertuigen bekend geworden om hun kracht en veerkracht. Met betrouwbare motoren, stevige frames en krachtige stuurmechanismen, zijn Ford auto's ontworpen om lang mee te gaan - voor gemoedsrust en een onovertroffen functionaliteit die al generaties lang wordt doorgegeven.

Ford Bedrijfswagens biedt een breed scala aan voertuigen voor elke zakelijke behoefte

Ford's selectie van voertuigen is ongeëvenaard als het gaat om het vervullen van de behoeften van bedrijven. Van stoere pick-ups tot betrouwbare bestelwagens, er is voor elk wat wils. Met de nieuwste technologie voor wagenparkbeheer en een breed scala aan aanpassingsopties, heeft Ford u gedekt, ongeacht de omvang van uw bedrijf. Met zeer capabele SUV's en auto's ook beschikbaar, Ford heeft een oplossing voor elke werkgerelateerde transportoplossing die u kunt bedenken - perfect voor alles van lange afstandsritten tot lokale boodschappen. Dankzij het gevarieerde aanbod zijn klanten vrij om het voertuig te kiezen dat het beste bij hun bedrijfsmodel past - waardoor ze efficiënter en succesvoller worden.

Ford zet zich in voor een duurzaam milieu, wat goed is voor het bedrijfsresultaat

Ford Motor Company bevestigde onlangs opnieuw haar engagement voor een duurzaam milieu als onderdeel van haar strategische focus, wat niet alleen het milieu ten goede komt, maar ook een directe verbetering van haar resultaat. Ford werkt er bijvoorbeeld hard aan om minder afhankelijk te worden van conventionele energiebronnen en meer te investeren in hernieuwbare energiebronnen; deze inspanning zal het bedrijf in de komende tien jaar naar schatting meer dan een miljard dollar besparen. Bovendien heeft Ford de uitstoot van broeikasgassen in al zijn productlijnen enorm verminderd, wat bijdraagt tot een grotere efficiëntie en kostenbesparingen in de hele toeleveringsketen. Door voorop te blijven lopen met hun innovatieve groene initiatieven bewijst Ford dat het mogelijk is om een positieve impact te hebben op zowel onze planeet als hun winst.

Maak vandaag nog een proefrit in een Ford en ervaar zelf hoe dit uw bedrijf ten goede kan komen!