autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist
Volkswagen bedrijfswagens veiligheid

De veiligheidsfuncties van Volkswagen bedrijfswagens en hoe ze de veiligheid van werknemers verbeteren

Als bedrijfseigenaar is het belangrijk om de veiligheid van je werknemers te waarborgen. Een van de belangrijkste aspecten daarvan is de keuze voor een veilige bedrijfswagen. Volkswagen bedrijfswagens staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid, maar wist je dat ze ook uitgerust zijn met geavanceerde veiligheidsfuncties? Bij Auto de Bruin kun je terecht voor Volkswagen bedrijfswagens met de nieuwste veiligheidsfuncties.

Veiligheidsfuncties van Volkswagen bedrijfswagens

Volkswagen bedrijfswagens zijn uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties, zoals een automatisch noodremsysteem, adaptive cruise control, rijstrookassistentie en parkeersensoren. Deze functies dragen bij aan de veiligheid van werknemers en verminderen de kans op ongelukken.

Veiligheid en ergonomie

Volkswagen bedrijfswagens zijn niet alleen veilig, maar ook ergonomisch. De bestuurdersstoelen zijn verstelbaar en bieden voldoende ondersteuning, wat bijdraagt aan het comfort van de bestuurder en de veiligheid op de weg.

Innovatie en veiligheid

Volkswagen blijft innoveren en investeren in de ontwikkeling van nieuwe veiligheidsfuncties voor bedrijfswagens. Zo heeft het merk onlangs de IQ.DRIVE technologie geïntroduceerd, die de bestuurder ondersteunt bij het rijden en de veiligheid verder verbetert.

Door te kiezen voor een Volkswagen bedrijfswagen met geavanceerde veiligheidsfuncties bij Auto de Bruin, kies je voor de veiligheid en het welzijn van je werknemers. Bij Auto de Bruin vind je een ruim aanbod aan occasions van Volkswagen bedrijfswagens die voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en comfort.

showroom buiten volkswagen bedrijfswagens

Op zoek naar een Volkswagen bedrijfswagen? Bekijk hier ons assortiment Volkswagen bedrijfswagens of laat je adviseren.