autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist
Ford bedrijfswagen

Ford Bedrijfswagens: De Ultieme oplossing voor uw bedrijf

Ford bedrijfswagens staan ​​bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en kracht. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom je een Ford bedrijfswagen moet overwegen. In deze blogpost gaan we dieper in op de voordelen van het rijden van een Ford bedrijfswagen.

Betrouwbaarheid

Ford bedrijfswagens staan ​​bekent om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën, versterkte remmen en vierwielaandrijving maakt het rijden met je Ford bedrijfswagen veilig en betrouwbaar. Bovendien zijn de motoren sterker dan ooit, zodat u kunt vertrouwen op de kracht waarmee u werk verricht of personen vervoert.

Veiligheid

Natuurlijk draait het bij autorijden allemaal om veiligheid. En Ford stelt je nooit teleur want, ze leveren technologieën die je beschermen zoals automatisch noodremmen, active cruise control en blind spot monitoring systemen. Al deze technologieën helpen ervoor te zorg dat uw bedrijfswagen zo veilig mogelijk blijft.

Duurzaamheid

U wilt een bedrijfsauto die uw bedrijf efficiënt en duurzaam laat draaien. Ford bedrijfswagens bieden net dat. Met de nieuwe EcoBoost motoren zijn ze niet alleen sterker, maar ook zuiniger met brandstof dan ooit tevoren. De motor is zo ontworpen dat de prestaties wordt versterkt met minder brandstofverbruik, wat betekent dat je veel meer kilometers kunt maken voor minder geld.

Ford bedrijfswagen

Op zoek naar een Ford bedrijfswagen? Bekijk hier ons assortiment Ford bedrijfswagens of laat je adviseren.