autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist

Bedrijfsautos

Bent u op zoek naar betrouwbare bedrijfsautos voor uw onderneming? Bij ons vindt u een ruim assortiment aan bedrijfsautos die aan al uw wensen en behoeften voldoen. Onze bedrijfsautos zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor diverse doeleinden. Of u nu op zoek bent naar een kleinere bedrijfsautos of een grotere bestelbus, bij ons vindt u het allemaal. Ontdek ons aanbod bedrijfsautos en vind de perfecte auto voor uw bedrijf!
Bekijk bedrijsautos aanbod

Waarom bedrijfsautos bij Auto de Bruin?

Bij Auto de Bruin kunt u terecht voor betrouwbare en hoogwaardige bedrijfsautos die perfect aansluiten bij uw specifieke bedrijfsbehoeften. Als gerenommeerde occasion verkoper van bedrijfsautos bieden wij een uitgebreid assortiment aan bedrijfsautos, waaronder elektrische bedrijfswagens en bestelbussen van verschillende merken en modellen. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of ruime bedrijfsautos voor lange afstanden, wij hebben wat u zoekt.

Bij Auto de Bruin begrijpen we dat het kiezen van de juiste bedrijfsauto een belangrijke beslissing is. Daarom werken we samen met u om ervoor te zorgen dat u de beste oplossing krijgt voor uw bedrijf. Onze deskundige medewerkers hebben uitgebreide kennis van bedrijfsautos en kunnen u helpen bij het vinden van de juiste auto die voldoet aan uw eisen op het gebied van grootte, laadvermogen, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Over bedrijfsautos

Bij Auto de Bruin begrijpen we dat bedrijfsautos onmisbaar zijn voor tal van ondernemingen en een cruciale rol spelen in de efficiëntie en productiviteit van bedrijven. We zorgen ervoor dat onze klanten snel en veilig medewerkers en goederen kunnen verplaatsen, terwijl onze bedrijfautos fungeren als visitekaartje van jouw bedrijf.

We zijn trots op ons uitgebreide assortiment bedrijfsautos, dat varieert van compacte bestelwagens tot grote bedrijfsautos. Met onze jarenlange ervaring in de automotive sector, begrijpen we de behoeften van bedrijven en kunnen we advies geven over de meest geschikte bedrijfsautos voor specifieke situaties. Onze expertise en uitstekende service staan garant voor betrouwbaarheid en tevreden klanten.
2 bedrijfsautos
Betrouwbare bedrijfsautos zijn onmisbaar voor elke succesvolle onderneming
Bekijk bedrijfsautos aanbod

Welke bedrijfsautos passen bij mij?

Dit zijn eventuele vragen die je jezelf stelt bij bedrijfsautos
Waar ga je de bedrijfsautos voor gebruiken?
Welke maat zou ideaal zijn? (L1H2, L2H2, L1H1)
Moet ik altijd al mijn apparatuur dagelijks in bedrijfsautos vervoeren?
Hoe kunnen grotere bedrijfsautos mijn zakelijke aanbod en flexibiliteit verbeteren?
Is de grootste de beste bij bedrijfsautos?
Kom je er niet uit? Auto de Bruin helpT!
2 grote bedrijfsautos

Voordelen van bedrijfsautos

Altijd betrouwbaar
Comfortabel rijden
Veilig op de weg
Genoeg opslagruimte

Verschillende bedrijfsautos modellen

Mercedes Sprinter
Als het gaat om bedrijfsautos, is de Mercedes Sprinter een van de meest populaire en betrouwbare opties in de markt. Deze bedrijfsautos staan bekend om hun ruime laadruimte, krachtige prestaties en uitstekende betrouwbaarheid, waardoor het een ideale keuze is voor veel ondernemers die op zoek zijn naar functionele en duurzame bedrijfsautos.

Bedrijfsautos zoals de Mercedes Sprinter zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van ondernemers. De Sprinter is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om de bedrijfsautos aan te passen aan hun specifieke vereisten.
Renault Master
De Renault Master is een uitstekende optie voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en veelzijdige bedrijfsautos. Deze bedrijfsautos staan bekend om hun grote laadcapaciteit, comfortabele rijervaring en diverse uitvoeringen, waardoor het een populaire keuze is voor ondernemers die praktische en efficiënte bedrijfsautos nodig hebben.

Bedrijfsautos zoals de Renault Master zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de verschillende eisen van bedrijven. Met diverse carrosserievarianten en maatvoeringen biedt de Master een breed scala aan mogelijkheden, zodat u de bedrijfsautos kunt aanpassen aan uw specifieke wensen.
Volkswagen Transporter
De Volkswagen Transporter is een favoriet onder ondernemers die op zoek zijn naar betrouwbare en veelzijdige bedrijfsautos. Deze bedrijfsautos staan bekend om hun uitstekende laadcapaciteit, comfort en indrukwekkende prestaties, waardoor het een populaire keuze is voor bedrijven die praktische en efficiënte bedrijfsautos nodig hebben.

Bedrijfsautos zoals de Volkswagen Transporter zijn ontworpen met het oog op de uiteenlopende behoeften van bedrijven. De Transporter is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen, waardoor u de bedrijfsautos kunt aanpassen aan uw specifieke eisen en wensen.
Iveco Daily
De Iveco Daily is een uitstekende optie voor ondernemers die op zoek zijn naar krachtige en robuuste bedrijfsautos. Deze bedrijfsautos staan bekend om hun indrukwekkende laadvermogen, duurzaamheid en veelzijdige uitvoeringen, waardoor het een favoriete keuze is voor bedrijven die betrouwbare en efficiënte bedrijfsautos nodig hebben.

Bedrijfsautos zoals de Iveco Daily zijn ontworpen om te voldoen aan de diverse eisen van bedrijven. De Daily is verkrijgbaar in verschillende carrosserievarianten en afmetingen, waardoor u de bedrijfsautos kunt aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften.

Naast deze 4 gewilde bedrijfsautos hebben wij nog veel meer verschillende bedrijfsautos die aan verschillende behoefte voldoen. Benieuwd naar het complete aanbod aan merken en modellen bekijk het dan hier.
Bekijk bedrijfsautos aanbod

Financieringsmogelijkheden voor uw bedrijfsautos

Als u op zoek bent naar de ideale bedrijfsautos voor uw onderneming, dan kan financiering een belangrijk onderdeel zijn van uw beslissing. Bij Auto de Bruin bieden we de optie van financial lease aan, waarmee u met gemak bedrijfsautos kunt rijden zonder een groot aanschafbedrag te hoeven betalen.

Wat houdt financial lease precies in? Het is een financieringsvorm waarbij de bank de bedrijfsauto's financiert en u deze in termijnen terugbetaalt. Dit betekent dat u niet in één keer een groot bedrag hoeft te betalen voor uw bedrijfsautos, maar deze kosten kunt spreiden over de looptijd van de lease.

Een van de grote voordelen van financial lease is dat u direct eigenaar wordt van de bedrijfsautos. Bovendien behoudt uw onderneming haar liquiditeit, waardoor u kunt blijven investeren in de groei van uw bedrijf. Of u nu een startende ondernemer bent, een zzp'er of een gevestigde onderneming, financial lease maakt de aanschaf van bedrijfsautos toegankelijk en beheersbaar. Met financial lease kunt u voordelig in een BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Opel of Citroën rijden, afhankelijk van uw voorkeuren en behoeften.

bedrijfsautos

Belastingvoordelen van bedrijfsautos

Het bezit van bedrijfsautos kan u fiscale voordelen bieden die u helpen de kosten te drukken. Zo kan een bedrijfsauto, als bedrijfsmiddel, gedeeltelijk worden afgetrokken van de winst met behulp van de investeringsaftrek.

Daarnaast mag u de rente die u betaalt voor de financial lease van uw bedrijfsautos aftrekken van de winst. Dit kan aanzienlijk bijdragen aan de verlaging van uw belastingdruk. Bovendien kunt u de bedrijfsauto's afschrijven en het gehele btw-bedrag terugvorderen bij de fiscus.

Een ander voordeel van het bezit van bedrijfsautos is dat u bij zakelijk leasen uw schadevrije jaren behoudt en de kilometrage onbeperkt is. Dit kan van groot belang zijn voor bedrijven die sterk afhankelijk zijn van hun bedrijfsautos.

Het benutten van deze fiscale voordelen kan de aankoop en het bezit van bedrijfsauto's aanzienlijk aantrekkelijker maken. Het is belangrijk om deze voordelen in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste bedrijfsautos voor uw onderneming.

bedrijfsautos

Handige tips & weetjes over bedrijfsautos

Duurzame en betrouwbare oplossing van de volkswagen bedrijfsautos

Volkswagen bedrijfsautos bieden betrouwbaarheid en betaalbaarheid voor alle bedrijven. Deze efficiënte voertuigen zijn populair dankzij hun veelzijdigheid en prestaties. De Volkswagen Crafter is ideaal voor zwaarder werk, met aanpasbaarheid en extra opties voor meer ruimte, waardoor het een geliefde keuze is voor bedrijfsautos.
Lees verder over dit onderwerp
bedrijfsautos
2 grote bedrijfsautos

MAN bedrijfsautos iets voor jou?

MAN bedrijfsautos winnen aan populariteit dankzij hun efficiënte ontwerpen en aanpasbaarheid aan diverse bedrijfsbehoeften. Deze voertuigen bieden comfort, geavanceerde technologie en lage bedrijfskosten. MAN's veelzijdige aanbod omvat verschillende maten en configuraties, waardoor ze ideaal zijn voor uiteenlopende branches en transportbehoeften. Kies voor MAN en investeer in een duurzame bedrijfsautos op maat.
Lees verder over dit onderwerp

Welk rijbewijs heb ik nodig voor bedrijfsautos

Bedrijfsautos zijn er in alle soorten en maten, maar welk rijbewijs heb je nodig? Met rijbewijs B kun je bedrijfsautos tot 3.500 kg besturen, zoals Mercedes Vito's en Volkswagen Crafters. Voor het rijden met aanhangwagens of opleggers heb je een rijbewijs BE nodig, afhankelijk van de gewichtsbeperkingen. Voor zwaardere voertuigen tussen 3.500 en 7.500 kg, zoals de Iveco Daily Crew Cab, is een C1-rijbewijs vereist. Het is belangrijk om het juiste rijbewijs te hebben voor de bedrijfsautos die je gebruikt, zodat je veilig en verantwoord op de weg bent.
Lees verder over dit onderwerp
bedrijfsautos showroom

De toekomst van bedrijfsautos

Bij Auto de Bruin hebben we grote interesse in de toekomst van bedrijfsautos. Als gespecialiseerd in de verkoop van tweedehands bedrijfsautos bieden wij een uitgebreid assortiment aan, variërend van benzine-, diesel-, hybride- tot elektrische modellen. In deze tekst gaan we dieper in op wat de toekomst te bieden heeft voor bedrijfsautos en hoe Auto de Bruin hierin een rol speelt.

De evolutie van bedrijfsautos

Bedrijfsautos staan bekend om hun betrouwbaarheid, innovatie en duurzaamheid. De afgelopen jaren heeft deze sector aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van technologische ontwikkelingen en verduurzaming. Bij Auto de Bruin merken we dat de vraag naar milieuvriendelijkere en efficiëntere bedrijfsautos toeneemt, en we spelen hier graag op in door een divers aanbod van tweedehands bedrijfsautos modellen aan te bieden.

Elektrificatie van bedrijfsautos

De toekomst van bedrijfsautos ligt in elektrificatie. Er wordt sterk ingezet op de ontwikkeling van elektrische bedrijfsautos en het doel is om in 2025 marktleider te zijn op het gebied van elektrische mobiliteit. Bij Auto de Bruin zijn we enthousiast over deze ontwikkeling en breiden we ons aanbod van tweedehands elektrische bedrijfsautos van alle modellen steeds meer uit.

Tot op heden bij bedrijfsautos

Tot op heden hebben bedrijfsautos een opmerkelijke evolutie doorgemaakt op weg naar de toekomst. Met toenemende aandacht voor duurzaamheid en milieubewustzijn, hebben bedrijfsautos grote stappen gezet in de richting van elektrificatie en efficiëntie. Het streven naar betrouwbaarheid, innovatie en lage emissies heeft geleid tot de opkomst van geavanceerde elektrische modellen en hybride voertuigen binnen het bedrijfsauto-segment. Deze ontwikkelingen beloven een veelbelovende toekomst voor bedrijfsautos, waarin ze niet alleen voldoen aan zakelijke behoeften, maar ook aan de eisen van duurzaamheid en groene mobiliteit.
2 bedrijfsautos

Zoek je antwoorden over bedrijfsautos? We staan voor je klaar!

Ik wil contact opnemen

Hoe bedrijfsautos de efficiëntie van uw bedrijf kunnen verhogen

Verhoog efficiëntie met bedrijfsautos

Optimaliseer de efficiëntie van uw bedrijf met bedrijfsautos van Auto de Bruin. Als gespecialiseerde aanbieder van hoogwaardige bedrijfsautos begrijpen we de cruciale rol die betrouwbare, functionele en efficiënte voertuigen spelen in uw bedrijfsvoering.

Bedrijfsautos voor uw behoefte

Onze bedrijfsautos zijn ontworpen om te voldoen aan al uw zakelijke behoeften. Ze bieden niet alleen ruime laadruimte, maar ook een uitstekende brandstofefficiëntie, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op operationele kosten. Onze bedrijfsautos combineren functionaliteit en esthetiek op een perfecte wijze, waardoor ze ideaal zijn voor elk bedrijf dat efficiëntie en betrouwbaarheid zoekt.
bedrijfsautos

Breed scala aan bedrijfsautos

Bij Auto de Bruin bieden we een uitgebreid assortiment bedrijfsautos. Of u nu een compact model nodig heeft voor lichte ladingen of een grotere variant voor zwaardere vrachten, wij hebben de ideale bedrijfsautos voor u. Elk van onze tweedehands bedrijfsautos is zorgvuldig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Investeer in bedrijfsautos 

Het investeren in bedrijfsautos betekent investeren in de toekomst van uw bedrijf. Maak vandaag nog een afspraak bij Auto de Bruin, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige bedrijfsautos. We kijken ernaar uit om u te helpen de efficiëntie van uw bedrijf te verhogen met ons uitstekende assortiment aan bedrijfsautos.

Hoe bedrijfsautos van Auto de Bruin Anne-Marie heeft geholpen

Op zoek naar de beste bedrijfsautos voor mijn bedrijf

Als eigenaar van een populaire kledingwinkel, werd het steeds duidelijker dat ik een efficiënte manier nodig had om mijn voorraad te vervoeren. Dit leidde me naar Auto de Bruin, bekend om hun brede assortiment van hoogwaardige tweedehands bedrijfsautos.

Bij Auto de Bruin viel mijn keuze op een gebruikte Mercedes-Benz Sprinter. Deze bedrijfsautos boden meer dan genoeg ruimte voor mijn groeiende voorraad kleding en accessoires. De Sprinter werd al snel een essentieel onderdeel van mijn bedrijf, waardoor ik gemakkelijker en efficiënter mijn winkel kon bevoorraden.
bedrijfsautos-inladen
rijden in bedrijfsautos

bedrijfsautos van Auto de Bruin heeft mij geholpen

Het hebben van Mercedes-Benz als bedrijfsautos droeg ook bij aan het imago van mijn winkel. Klanten merkten de professionele uitstraling van de bedrijfsauto op, wat een positieve impact had op mijn bedrijfsimago. Deze bedrijfsauto, gekocht bij Auto de Bruin, bewees meer te zijn dan alleen een praktisch transportmiddel.

Samenvattend, mijn bedrijfsauto heeft mijn kledingwinkel op een positieve manier veranderd. Door efficiënter te werken met mijn voorraad, blijft mijn bedrijfsauto een waardevolle partner in mijn onderneming. Auto de Bruin speelde hierbij een cruciale rol door mij de perfecte bedrijfsauto te bieden voor mijn bedrijfsbehoeften.

Vragen over bedrijfsautos?

Heeft u na het verkennen van onze website en het lezen over de verschillende bedrijfsautos nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u verder te helpen met al uw vragen over bedrijfsautos, zoals de populaire Mercedes Sprinter, de veelzijdige Volkswagen transporter of de krachtige Iveco Daily.

Of u nu geïnteresseerd bent in het leasen of kopen van bedrijfsautos, wij hebben de kennis en ervaring om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen u ook informeren over de nieuwste bedrijfsautos.

  Veelgestelde vragen over bedrijfsautos

  Kan ik mijn huidige bedrijfsautos inruilen bij Auto de Bruin?

  Ja, Auto de Bruin biedt de mogelijkheid om uw huidige bedrijfsautos in te ruilen bij de aankoop van nieuwe bedrijfsautos. Neem contact op voor een inruilwaardeschatting.

  Zijn de bedrijfsautos bij Auto de Bruin nieuw of tweedehands?

  Bij Auto de Bruin vindt u gebruikte bedrijfsautos, afhankelijk van uw voorkeur en budget.

  Kan ik bij Auto de Bruin bedrijfsautos leasen?

  Ja, Auto de Bruin biedt flexibele lease-opties voor bedrijfsautos. Vraag naar de beschikbare leasevoorwaarden.

  Welke merken bedrijfsautos zijn beschikbaar bij Auto de Bruin?

  Auto de Bruin biedt een breed scala aan merken bedrijfsautos, waaronder Volkswagen, Ford, Mercedes-Benz, en meer.

  Accepteert Auto de Bruin inruilauto's?

  Ja, bij Auto de Bruin kunt u uw huidige auto inruilen bij de aankoop van een occasion. Dit biedt u de mogelijkheid om de waarde van uw huidige auto te gebruiken als een deel van de betaling voor uw nieuwe aankoop, wat het aanschaffen van een elektrische bedrijfswagen nog toegankelijker maakt. Neem contact op met Auto de Bruin voor meer informatie over het inruilproces.

  Wat zijn de openingstijden van Auto de Bruin?

  Auto de Bruin is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur

  Nieuws

  De veiligheidsfuncties van Volkswagen bedrijfswagens en hoe ze de veiligheid van werknemers verbeteren

  Lees meer

  De geschiedenis van Volkswagen bedrijfswagens en hun bijdrage aan de auto-industrie

  Lees meer

  Tips voor het onderhoud van Volkswagen bedrijfswagens

  Lees meer

  Volkswagen bedrijfswagens: Volkswagen Transporter een ruime en veelzijdige bedrijfswagen

  Lees meer

  Volkswagen bedrijfswagens: De Volkswagen Caddy perfect en compact

  Lees meer

  Volkswagen bedrijfswagens: De veelzijdigheid van de Volkswagen Crafter

  Lees meer

  Volkswagen bedrijfswagens: de verschillende modellen

  Lees meer

  Volkswagen bedrijfswagens: veelzijdig en betrouwbaar

  Lees meer

  Ford Bedrijfswagens: De Ultieme oplossing voor uw bedrijf

  Lees meer

  Ontdek de kracht van Opel bedrijfswagens

  Lees meer

  De Volkswagen-bedrijfswagens: duurzame, betrouwbare oplossingen

  Lees meer

  MAN Bedrijfswagens. Iets voor jou?

  Lees meer

  Wat verandert er voor ondernemers met bedrijfswagens in 2023?

  Lees meer

  Wat maakt MAN bedrijfswagens zo goed?

  Lees meer

  Ford Bedrijfsbussen

  Lees meer

  Lengte maakt niet uit! (bij bedrijfswagens dan)

  Lees meer

  De beste bedrijfswagens koop je bij de Bruin!

  Lees meer

  Welk rijbewijs heb ik nodig voor een bedrijfswagen?

  Lees meer

  Waarom je beter een bedrijfswagen kunt halen bij autodebruin.nl in Nieuwerkerk

  Lees meer

  Waarom Volkswagen Bedrijfswagens?

  Lees meer

  Waar let u op bij het kopen van een bedrijfswagen?

  Lees meer

  ID. Buzz Cargo wint Van-of-the-Year 2023

  Lees meer

  September ziet eerste groei voor LCV-markt in 2022

  Lees meer

  Goedkoop zakelijk rijden doe je zo!

  Lees meer

  Kunt u uw bedrijfswagen voor persoonlijk gebruik gebruiken?

  Lees meer

  Tips voor busjes rijders over voertuigveiligheid

  Lees meer

  Milieuzones? Mag ik erin?

  Lees meer

  Hoe bescherm je je werkbus tegen gereedschap-diefstal!

  Lees meer

  Pas op! Modern is gevaarlijk!

  Lees meer

  Waarom bedrijfswagens zo duur zijn

  Lees meer

  Waterstof is geen alternatief voor e-vans

  Lees meer

  Bestel nu de vernieuwde FIAT Doblo

  Lees meer

  De beste gebruikte bestelwagens van 2022

  Lees meer

  De opkomst van het ombouwen van campers

  Lees meer

  Wanneer worden elektrische bestelwagens alledaags?

  Lees meer

  Kies de perfecte bedrijfswagen

  Lees meer

  Diefstal van bestelwagens neemt toe en zal tegen 2030 met 62% toenemen.

  Lees meer

  Vier bedrijven die je kunt starten met een bestelwagen

  Lees meer

  Waar u op moet letten bij het kopen van een bestelwagen voor uw bedrijf

  Lees meer