autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist
volkswagen bedrijfswagens volkswagen transporter

Volkswagen bedrijfswagens: Volkswagen Transporter een ruime en veelzijdige bedrijfswagen

Volkswagen bedrijfswagens biedt een breed scala aan modellen, waaronder de Volkswagen Transporter. Dit is een van de meest populaire modellen in het assortiment van Volkswagen bedrijfswagens. In deze blogpost gaan we dieper in op de Volkswagen Transporter en zijn unieke eigenschappen en voordelen voor ondernemers en professionals.

Ruime laadruimte

De Volkswagen Transporter biedt een laadruimte van 5,8 m3, wat voldoende ruimte biedt voor het vervoeren van grote voorwerpen. Dit maakt de Transporter perfect geschikt voor ondernemers en professionals die veel materiaal moeten vervoeren. Daarnaast biedt de Transporter ook nog eens uitstekende rijprestaties en een laag brandstofverbruik.

Verschillende uitvoeringen

De Volkswagen Transporter is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. Zo is er de Transporter Kombi, die extra zitplaatsen biedt en daardoor geschikt is voor personenvervoer. Daarnaast is er de Transporter Pick-Up, die een open laadbak heeft en daardoor ideaal is voor het vervoeren van grotere voorwerpen.

Comfort en veiligheid

De Volkswagen Transporter biedt niet alleen veel ruimte, maar ook comfort en veiligheid voor de bestuurder en de passagiers. Het voertuig is voorzien van een ergonomisch ontworpen dashboard, comfortabele stoelen en airconditioning. Daarnaast beschikt de Transporter over verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals ABS en airbags.

Duurzaamheid

De Volkswagen Transporter is ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Het voertuig is voorzien van een BlueMotion-technologie, waardoor het brandstofverbruik wordt verminderd en de uitstoot van schadelijke stoffen wordt verminderd. Dit maakt de Transporter niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Conclusie

De Volkswagen Transporter is een ruime en een van de veelzijdige volkswagen bedrijfswagens die ideaal is voor ondernemers en professionals die veel materiaal moeten vervoeren. Volkswagen bedrijfswagens biedt verschillende modellen om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. Of je nu een compacte Volkswagen bedrijfswagen nodig hebt of een groter model, er zijn altijd Volkswagen bedrijfswagens die passen bij jouw specifieke behoeften en wensen.

Volkswagen bedrijfswagens showroom buiten

Op zoek naar een Volkswagen bedrijfswagen? Bekijk hier ons assortiment Volkswagen bedrijfswagens of laat je adviseren.