autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist
volkswagen bedrijfswagens

Volkswagen bedrijfswagens: de verschillende modellen

Waarom Volkswagen bedrijfswagens?

Als het gaat om bedrijfswagens, is Volkswagen al jaren een bekende speler op de markt. Het merk heeft verschillende modellen ontwikkeld die elk unieke eigenschappen en voordelen bieden voor ondernemers en professionals. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende modellen van Volkswagen bedrijfswagens.

Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is een compacte bedrijfswagen die veelzijdigheid en wendbaarheid biedt. Met een laadruimte van 3,2 m3 is de Caddy perfect geschikt voor stedelijke bezorgdiensten en kleine ondernemingen. Daarnaast biedt de Caddy uitstekende rijprestaties en een laag brandstofverbruik.

Volkswagen Transporter

Als je op zoek bent naar een grotere bedrijfswagen, is de Volkswagen Transporter een goede keuze. Met een laadruimte van 5,8 m3 biedt de Transporter voldoende ruimte voor het vervoeren van grote voorwerpen. De Transporter is ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de Transporter Kombi met extra zitplaatsen en de Transporter Pick-Up met een open laadbak.

Volkswagen Amarok

Voor degenen die op zoek zijn naar een krachtigere bedrijfswagen, is er de Volkswagen Amarok. Deze pick-up truck heeft een laadvermogen van 1 ton en is perfect geschikt voor zwaardere werkzaamheden. De Amarok is verkrijgbaar met verschillende motoropties, waaronder een 3.0 V6 TDI-motor met 258 pk.

Volkswagen Crafter

Ten slotte is er nog de Volkswagen Crafter, een grote bedrijfswagen die ideaal is voor het vervoeren van grote hoeveelheden goederen. Met een laadruimte van maximaal 18,4 m3 biedt de Crafter veel ruimte en flexibiliteit. De Crafter is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de Crafter Chassis Cabine met een open laadbak en de Crafter Dubbele Cabine met extra zitplaatsen.

Volkswagen is perfect voor jouw bedrijf

Of je nu op zoek bent naar een compacte bedrijfswagen of een krachtige pick-up truck, Volkswagen bedrijfswagens bieden een breed scala aan modellen om aan jouw behoeften te voldoen. Hopelijk heeft deze blogpost je geholpen bij het kiezen van de juiste bedrijfswagen voor jouw onderneming.

Volkswagen bedrijfswagens volkswagen crafter

Op zoek naar een Volkswagen bedrijfswagen? Bekijk hier ons assortiment Volkswagen bedrijfswagens of laat je adviseren.