autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist

Waar u op moet letten bij het kopen van een bestelwagen voor uw bedrijf

Een zakelijke bestelwagen is zowel een betrouwbaar werkpaard als een mobiele advertentie. Niemand zal uw bedrijf serieus nemen als uw bestelwagen er niet goed uitziet, en een voertuig dat u in de steek laat, gaat u geld kosten en, nog belangrijker, goodwill van de klant. Er is veel keuze, dus voordat u een aanzienlijke kapitaalinvestering doet, is het de moeite waard om de opties zorgvuldig te bekijken.

Nieuw busje? Wat is het beste model voor jou?
De meest populaire nieuwe bestelwagens in Nederland zijn de Ford Transit en zijn kleine broertje, de Ford Transit Custom. Beide voertuigen zijn goede allrounders, goed te besturen en met behoorlijke opslagcapaciteiten. Ondanks zijn verrassend kleine motor, 1.6, heeft de Opel Vivaro zich ook bewezen als een populaire keuze voor kleine bestelwagens, met lage gebruikskosten. Op nummer vier bestaat de VW Transporter in meerdere modellen, van het meest eenvoudige voertuig tot het supergeavanceerde, hij is zelfs verkrijgbaar in een benzineversie. De lijst van de top vijf van bestsellers in Nederland wordt aangevuld met de Mercedes Sprinter, een grote betrouwbare bestelwagen met de meest up-to-date technologie die beschikbaar is. Wanneer u een nieuwe bestelwagen koopt, wilt u rekening houden met brandstofverbruik, laadvermogen, betrouwbaarheid en natuurlijk zal de prijs een belangrijke overweging zijn, maar er is ook de indruk die het voertuig op uw klanten zal maken om te overwegen : Ford Transit van Mercedes Sprinter? Jij beslist.

Andere kosten
Zoals elke voertuigeigenaar maar al te goed weet, eindigen de kosten om een ​​voertuig op de weg te houden niet bij de aankoopprijs. De kosten van mogelijke reparaties zijn een serieuze overweging, vooral als u van plan bent hard aan uw voertuig te werken. Pechdekking, wegenbelasting en verzekering zijn andere variabelen die van voertuig tot voertuig aanzienlijk zullen verschillen. Offertes voor pechverhelping en verzekering verschillen sterk van aanbieder tot aanbieder, zorg ervoor dat u eerst goed rondkijkt om de beste deal te krijgen.

Tweedehands
Als het kopen van een nieuwe bestelwagen te veel werk is, moet u een tweedehands model overwegen. Er zijn veel voertuigen op de markt die goed zijn onderhouden en in uitstekende staat verkeren. Een goedgekozen tweedehands busje zal voor iedereen doorgaan, behalve de best geïnformeerde waarnemer.

Branding
Het brandmerken van uw bestelwagen met uw logo is essentieel. Het is niet alleen een uitstekende vorm van reclame die tegen een eenmalige betaling reclame blijft maken voor uw bedrijf gedurende de levensduur van de bestelwagen, maar het is ook een zichtbaar teken voor bestaande en potentiële klanten van de geloofwaardigheid en professionaliteit van uw bedrijf. De kwaliteit van het design en de precisie van elke formulering staat voorop. Praktisch gezien zijn de kosten van reclame op uw bus van een grote bestelwagen uiteraard hoger dan die van het brandmerken van een kleine bestelwagen.