autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist
Lening rekenmachine

  Origineel formaat  

Neem contact op

Vraag naar de mogelijkheden. Autodebruin heeft voor iedereen een oplossing op maat.

  Uw bedrijfswagen financieren?

  Financial lease

  Wilt u zonder het volledige aanschafbedrag toch uw droom bedrijfsauto rijden? Dat kan bij Autodebruin. Het is mogelijk om met behulp van financial lease (of zakelijk leasen) een bedrijfsauto aan te schaffen. U bent direct eigenaar van de bedrijfsauto en uw onderneming behoudt haar liquiditeit. Kortom, financial lease is in vele opzichten erg voordelig.

  Wat is financial lease?

  Met financial lease wordt de auto gefinancierd door de bank, waar u in termijnen een bedrag aan betaald. U hoeft uw bedrijfswagen dus niet in één keer te betalen, maar doet dat in termijnen.Door gebruik te maken van financial lease bij Autobedrijf de Bruin, rijdt u heel voordelig in een BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Opel of Citroën. Hier vindt u een overzicht van al onze auto’s!

  Fiscale voordelen

  Naast dat u met financial lease uw liquiditeit behoudt, heeft u als economisch eigenaar van de bedrijfsauto nog een aantal fiscale voordelen:
  1. Een bedrijfsauto valt onder bedrijfsmiddelen. Hierdoor mag u de aanschaf gedeeltelijk aftrekken van de winst met behulp van de investeringsaftrek.
  2. Daarnaast mag u de rente die u over de financial lease betaalt ook aftrekken van de winst.
  2. U mag de bedrijfsauto afschrijven én het gehele btw-bedrag terugvorderen bij de fiscus.
  3. Bij zakelijk leasen behoudt u uw schadevrije jaren en is de kilometrage onbeperkt.

  Voor elke ondernemer

  Of u nou starter bent, zzp’er of al jarenlang succesvol bent met uw eigen onderneming: zakelijk leasen is voor elke ondernemer aantrekkelijk. Dus ook zónder jaarcijfers kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een auto met financial lease. Zo hoeft u niet jarenlang te sparen voor een mooie bedrijfsauto en kunt u blijven investeren in de groei van uw bedrijf.