autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist
5 december 2022
Waarom Volkswagen Bedrijfswagens?

Volkswagen-busjes zijn ongelooflijk veelzijdig - ze helpen je om het meeste te halen uit de dingen waar je van houdt, en ze werken hard voor jou en je bedrijf… Een gezonde balans tussen werk en privéleven is van cruciaal belang voor het runnen van een succesvol bedrijf – ervoor zorgen dat u, uw vrienden en […]

Read More
24 november 2022
Waar let u op bij het kopen van een bedrijfswagen?

Of u nu een eigen bedrijf heeft of er een nodig heeft voor het leven buiten uw werk, het kopen van een tweedehands bedrijfswagen is de meest betaalbare optie. Maar dat betekent niet dat het altijd makkelijk is. Dus wat moet u weten? Waar moet u een fatsoenlijke bedrijfswagen zoeken en hoeveel kost het? Welke […]

Read More
16 november 2022
ID. Buzz Cargo wint Van-of-the-Year 2023

De ID. Buzz Cargo heeft de internationale onderscheiding nog voor de marktintroductie ontvangen. Het voertuig is exclusief ontwikkeld voor batterij-elektrisch vervoer en zal worden opgeleverd aan klanten met een CO2-neutrale balans.

Read More
9 november 2022
September ziet eerste groei voor LCV-markt in 2022

DE markt voor lichte bedrijfsvoertuigen (LCV) groeide in september met 10,8% tot 34.950 eenheden, een van de meest populaire maanden van het jaar voor de registratie van nieuwe bestelauto's.

Read More
2 november 2022
Goedkoop zakelijk rijden doe je zo!

Ben je het ook zat om veel geld kwijt te zijn aan diesel en onderhoudskosten? Dan is de Streetscooter Work echt iets voor jou!

Read More
26 oktober 2022
Kunt u uw bedrijfswagen voor persoonlijk gebruik gebruiken?

ls u vanuit uw busje werkt, kan het een vreemd idee lijken om erover na te denken om het voor privégebruik te gebruiken. Je brengt er tenslotte toch genoeg uren in de week door? Maar tegelijkertijd is het een voertuig waarvan u precies weet hoe u het moet besturen en parkeren, en het heeft veel ruimte. De vraag of u uw bestelwagen in uw vrije tijd gebruikt, komt dan neer op praktische zaken.

Read More
19 oktober 2022
Tips voor busjes rijders over voertuigveiligheid

Als u de eigenaar bent van een busje, heeft u iets meer aan uw hoofd dan andere automobilisten. U heeft te maken met 'blind spots', de mogelijkheid dat dieven zich op u richten en een reeks andere problemen waar de meeste mensen zich geen zorgen over hoeven te maken.

Read More
12 oktober 2022
Milieuzones? Mag ik erin?

Steeds meer steden in Nederland stellen een milieuzone in. Die gelden dan vooral voor auto’s met een dieselmotor en vaker voor vrachtwagens en bestelauto’s. Waar vind je die milieuzones in Nederland voor een personenauto of bestelbus?

Read More
5 oktober 2022
Hoe bescherm je je werkbus tegen gereedschap-diefstal!

Laat gereedschapdieven uw bedrijf niet bedreigen. Wasim Bux, productmanager bij verzekeraar iGO4, deelt zijn insider-expertise over hoe vakmensen kunnen helpen om inbraak en gereedschapsdiefstal te voorkomen.

Read More