autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist

Bestel nu de vernieuwde FIAT Doblo

Bestellingen zijn nu mogelijk! Fiat Professional-showrooms voor de nieuwe Doblo en de eerste volledig elektrische versie, de E-Doblo, met prijzen vanaf € 18.855 en € 27.855.

Naast de diesel- en benzineversies debuteert de Doblo in de wereld van e-mobiliteit met een elektromotor die efficiënt, soepel en responsief rijden kan garanderen tot 440km, dankzij de 50 kWh-batterij van de bestelwagen.

De E-Doblo beschikt ook standaard over snelle DC-oplaadmogelijkheden, waardoor 80% in 30 minuten is opgeladen.

Zowel de nieuwe Fiat Professional E-Doblo als de Doblo beschikken over nieuwe connectiviteits-, infotainment- en veiligheidstechnologieën die bestuurders helpen alle dagelijkse uitdagingen en obstakels te overwinnen waarmee ze te maken kunnen krijgen.

De nieuwe E-Doblo en Doblo zitten boordevol geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS).

Het opvallende veiligheidskenmerk van beide producten is de Magic Mirror, die dankzij twee camera's - een onder de rechter achteruitkijkspiegel en de andere boven de achterdeuren - ervoor zorgt dat de bestuurder drie verschillende weergaven heeft (weergegeven op een vijf inch digitale achteruitkijkspiegel) om de meest gecompliceerde manoeuvre op de veiligst mogelijke manier uit te voeren.

De E-Doblo en Doblo profiteren ook van een nieuw Head-Up Display, dat ervoor zorgt dat bestuurders alle belangrijke rij-informatie kunnen volgen zonder hun ogen van de weg te halen. Met zijn digitale transparante paneel kunnen bestuurders veilig rijden en belangrijke informatie zoals snelheid, hun navigatiestatus volgen en signaalwaarschuwingen ontvangen, waaronder snelheidslimieten en brandstofverbruik.

Extra veiligheidsvoorzieningen van ADAS zijn onder meer Adaptive Cruise Control; de snelheid van de auto aanpassen aan die van de voorligger, Lane Keeping Assist; de bestuurder waarschuwen als een langsrijstrookmarkering op de grond per ongeluk wordt overschreden, en dodehoekdetectie; de bestuurder informeren als er een ander voertuig in de dode hoek van de bestelwagen aanwezig is.

Beide bestelwagens zijn standaard verkrijgbaar met een veiligheidspakket, inclusief geavanceerd noodremmen, waarschuwing voor het verlaten van de rijstrook en herkenning van verkeersborden