autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist
volkswagen-transporter-autodebruin

Waarom Volkswagen Bedrijfswagens?

Volkswagen-busjes zijn ongelooflijk veelzijdig - ze helpen je om het meeste te halen uit de dingen waar je van houdt, en ze werken hard voor jou en je bedrijf…

Een gezonde balans tussen werk en privéleven is van cruciaal belang voor het runnen van een succesvol bedrijf – ervoor zorgen dat u, uw vrienden en familie genieten van uw vrije tijd, zelfs als uw bedrijf blijft groeien. Dat is waar het aanbod van zeer aanpasbare bestelwagens van autodebruin.nl kan helpen.

Met maximaal zes comfortabele en veelzijdige stoelen en tot 9,3 m3 aanpasbare laadruimte wanneer de achterbank is verwijderd, werkt de Volkswagen Transporter 6.1 Kombi hard voor uw bedrijf. Hij is ook perfect als een persoonlijk voertuig voor familiedagen, weekendjes weg met vrienden en zelfs de ochtendschool.

De geheel nieuwe Volkswagen Caddy heeft een uitgebreid infotainmentsysteem in de cabine gepaard met veel ruimte voor passagiers en vracht. Wat betekent dat u doordeweeks tot 3105 liter aan goederen en gereedschap kunt laden, of tot zeven personen voor een lang weekend weg – ideaal voor de perfecte balans tussen werk en plezier.