autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist
streetscooter-work-orange

Goedkoop zakelijk rijden doe je zo!

Ben je het ook zat om veel geld kwijt te zijn aan diesel en onderhoudskosten? Dan is de Streetscooter Work echt iets voor jou!


Elektrische bestelwagens worden steeds populairder. De ontwikkelingen binnen deze markt zitten in een stroomversnelling. Dus dat roept op de vraag:

Waarom zijn deze wagentjes zo populair? Daar gaan wij in dit artikel verder op in.

De perfecte stadsauto

streetscooter-work-orange

De Streetscooter Work is perfect waar grotere voertuigen niet bij kunnen. Daarnaast mogen in binnensteden vanaf 2025 alleen nog bedrijfswagens rijden met een nul-emissie. Gemeenten willen de luchtkwaliteit verbeteren. Gelukkig is de Streetscooter Work 100% elektrisch! U komt dus gewoon de stad in.

De StreetScooter heeft voorwielaandrijving en de aandrijflijn van de BMW i3. Het vermogen kun je zelf bepalen: 38 kW in de E-stand en 48 kW in de D-stand, te selecteren met een simpel pookje.

De Work is gewoon geregistreerd als bestelwagen voor rijbewijs B en kan met zijn topsnelheid van 100 km/h probleemloos de snelweg op.

Wat wordt jouw keus? Maak een proefrit!

Heb je al eens in een elektrische bestelwagen gereden? 

Als je dat nog niet hebt gedaan, zul je de ervaring in het begin waarschijnlijk een beetje vreemd vinden, omdat elektrische bestelwagens stil zijn en geen handgeschakelde versnellingsbak hebben.

Elektrische bestelwagens maken gebruik van regeneratief remmen, waarbij energie wordt teruggewonnen om de batterij op te laden wanneer je langzamer gaat rijden. Dit betekent dat de bestelwagen sneller snelheid verliest wanneer je jouw voet van het gaspedaal haalt dan bij een standaard dieselvoertuig. 

Daarom raden we je aan om een (langere) proefrit met een elektrische bestelwagen te maken, zodat je kunt zien of het iets is waar je je prettig bij voelt.

Ook wij kunnen je helpen bij het maken van de keuze. Laat je persoonlijk adviseren door onze experts. Maak een afspraak!

Tel: 0180 312 484

mail: info@autodebruin.nl

www.autodebruin.nl