autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist
Volkswagen bedrijfswagens

De Volkswagen-bedrijfswagens: duurzame, betrouwbare oplossingen

Wanneer u op zoek bent naar betrouwbare, duurzame en betaalbare bedrijfswagens voor uw werkzaamheden, biedt Volkswagen u het beste. Van de iconische transport modellen tot de moderne bestelwagens; de praktische, stijlvolle en efficiënte bedrijfswagens van volkswagen zijn een uitstekende keuze voor kleine en grote bedrijven.

De betrouwbare bedrijfswagen

De Volkswagen bedrijfswagens zijn met name bekend om betrouwbaarheid en kwaliteit. Met een verscheidenheid aan modellen en vanwege hun betaalbaarheid, prestaties en aanpasbaarheid zijn deze bestelbussen één van de populairste keuzes voor bedrijven. Bovendien wijst het bewezen record wat betreft duurzaamheid en levensduur erop dat de vertrouwde transporter waarschijnlijk de beste investering is als het gaat om het selecteren van een geschikte bedrijfswagen voor zowel privé als professioneel gebruik.

Bedrijfswagens voor het zwaardere werk

Daarnaast is er ook nog steeds de Volkswagen Crafter; bedrijfswagens speciaal ontworpen voor het zwaardere werk. Zijn extreem efficiënte 3-2 Euro 6 motor en model specifieke functies betekenen dat hij gemakkelijk kan worden aangepast aan elk type gebruik en is de Crafter tijdens de werking bovendien enorm veilig. Samen met optionele extra's zoals verlengde wielbasis en verbeterde veiligheidsmaatregelen. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom dit zo'n populair alternatief is voor bedrijven die extra ruimte nodig hebben.

Volkswagen bedrijfswagens crafter bij auto de Bruin

Op zoek naar een Volkswagen bedrijfsauto? Bekijk hier onze modellen of laat je adviseren.