autodebruin-logo
Sinds 1960 uw bedrijfswagen specialist

Elektrische Bedrijfswagens

Omdat ieder bedrijf uniek is, streeft Auto de Bruin ernaar om samen met u tot een oplossing te komen die aansluit bij uw specifieke behoeften. Als occasionverkoper van elektrische bedrijfswagens biedt Auto de Bruin een uitgebreide selectie betrouwbare en veelzijdige elektrische bedrijfswagens voor verschillende bedrijfsdoeleinden.
Bekijk elektrische bedrijfswagens aanbod

Waarom elektrische bedrijfswagens?

Als onafhankelijke occasionsverkoper van elektrische bedrijfswagens streeft dit bedrijf wereldwijd naar de ontwikkeling, constructie en verkoop van lichte elektrische bedrijfswagens. Het assortiment bestaat uit modellen zoals de Elektrische Transporter, E-Caddy, E-Crafter en E-Touran. In samenwerking met klanten stellen ze passende voertuigconcepten, telematica en logistieke oplossingen samen, met als doel een spaarzaam gebruik van hulpbronnen en een zo hoog mogelijke efficiëntie.

Als toonaangevende specialist in oplossingen voor elektrische bedrijfswagens blijft dit bedrijf voortdurend innoveren en verbeteren op het gebied van producten en diensten. Met een sterke focus op duurzaamheid en efficiëntie zorgen ze ervoor dat de elektrische bedrijfswagens van hun klanten altijd aan de hoogste eisen voldoen.

Over elektrische bedrijfswagens

Elektrische bedrijfswagens zijn de ideale oplossing voor ondernemers en bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en praktische voertuigen. Elektrische bedrijfswagens, zoals die van toonaangevende fabrikanten, bieden altijd de juiste oplossing voor het vervoeren van goederen, gereedschap of personeel. Met een breed scala aan modellen, van compacte bestelwagens tot grote vrachtwagens, is er voor elke zakelijke behoefte een passend elektrisch voertuig beschikbaar. Bovendien zijn elektrische bedrijfswagens duurzaam en efficiënt, waardoor ze niet alleen goed zijn voor uw bedrijf, maar ook voor het milieu. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van elektrische bedrijfswagens en verbeter uw bedrijfsprestaties met deze milieuvriendelijke optie.
Elektrische bedrijfswagens voorkant
"Over de hele wereld bieden elektrische bedrijfswagens de beste transportoplossingen voor haar klanten."
Bekijk elektrische bedrijfswagens aanbod

Welke elektrische bedrijfswagens passen bij mij?

Dit zijn eventuele vragen die je jezelf stelt bij Elektrische Bedrijfswagens
Waar ga je de elektrische bedrijfswagens  voor gebruiken?
Welke maat zou ideaal zijn? (L1H2, L2H2, L1H1)
Moet ik altijd al mijn apparatuur dagelijks in de elektrische bedrijfswagens vervoeren?
Hoe kunnen grotere elektrische bedrijfswagens mijn zakelijke aanbod en flexibiliteit verbeteren?
Is de grootste de beste bij elektrische bedrijfswagens?
Kom je er niet uit? Auto de Bruin helpT!
Elektrische bedrijfswagens achteruit

Voordelen van elektrische bedrijfswagens

Altijd betrouwbaar
Comfortabel rijden
Veilig op de weg
Milieuvriendelijk

Verschillende elektrische bedrijfswagens modellen

Elektrische bedrijfswagens : E-Vito
De E-Vito staat bekend als een uitstekende keuze binnen het assortiment van elektrische bedrijfswagens, vanwege zijn efficiëntie en duurzaamheid. Deze middelgrote elektrische bedrijfswagen biedt een indrukwekkend bereik, snelle laadtijden en een ruim laadvermogen. Met zijn stille en emissievrije rijervaring is de E-Vito perfect voor ondernemers die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen zonder concessies te doen aan prestaties.
Elektrische bedrijfswagens : E-Transpoter
De E-Transporter is een opvallende elektrische bedrijfswagen vanwege zijn ruime laadruimte en betrouwbaarheid. Deze elektrische bestelwagen is geschikt voor het vervoeren van zowel lichte als zware ladingen en kan voldoen aan de eisen van diverse sectoren. Als een van de meest betrouwbare elektrische bedrijfswagens op de markt, is de E-Transporter een populaire keuze voor duurzaam transport.
Elektrische bedrijfswagens : E-Crafter
De E-Crafter is een veelzijdige elektrische bedrijfswagen die krachtige prestaties en wendbaarheid biedt. Deze grote bestelwagen heeft een indrukwekkend laadvermogen en een uitgebreide actieradius, waardoor hij ideaal is voor lange afstanden en zware vracht. Als een van de krachtigste elektrische bedrijfswagens op de markt is de E-Crafter perfect geschikt voor stedelijke gebieden en milieubewuste ondernemers.
Elektrische bedrijfswagens : E-NV200
De E-NV200 is een compacte en wendbare elektrische bedrijfswagen die ideaal is voor stadsgebruik. Met zijn beperkte afmetingen en uitstekende manoeuvreerbaarheid kan deze elektrische bedrijfswagen gemakkelijk door smalle straten en druk stadsverkeer navigeren. De E-NV200 combineert de voordelen van een elektrische bedrijfswagen met een compact formaat, waardoor hij perfect is voor ondernemers die efficiëntie en milieuvriendelijkheid waarderen.

Financieringsmogelijkheden voor uw elektrische bedrijfswagens

Bent u op zoek naar de ideale elektrische bedrijfswagens voor uw onderneming? Dan is financiering vaak een belangrijk aspect van uw beslissing. Bij Auto de Bruin bieden we de optie van financial lease aan, waarmee u gemakkelijk elektrische bedrijfswagens kunt rijden zonder het volledige aanschafbedrag te hoeven betalen.

Wat betekent financial lease? Het is een financieringsvorm waarbij de bank de elektrische bedrijfswagens financiert en u deze in termijnen terugbetaalt. Dit betekent dat u niet in één keer een groot bedrag hoeft te betalen voor uw elektrische bedrijfswagens, maar deze kosten kunt spreiden over de looptijd van de lease.

Het grote voordeel van financial lease is dat u meteen eigenaar wordt van de elektrische bedrijfswagens. Daarnaast behoudt uw onderneming haar liquiditeit, waardoor u kunt blijven investeren in de groei van uw bedrijf. Of u nu een startende ondernemer, zzp'er of een gevestigde onderneming bent, financial lease maakt de aanschaf van elektrische bedrijfswagens toegankelijk en beheersbaar.

elektrische bedrijfswagens

Belastingvoordelen van elektrische bedrijfswagens

Het bezit van elektrische bedrijfswagens kan u fiscale voordelen bieden die helpen om de kosten te verlagen. Een elektrische bedrijfswagen, als bedrijfsmiddel, kan gedeeltelijk worden afgetrokken van de winst middels de investeringsaftrek.

Bovendien kunt u de rente die u betaalt voor de financial lease van uw elektrische bedrijfswagens aftrekken van de winst. Dit kan aanzienlijk bijdragen aan de vermindering van uw belastingdruk. Daarnaast kunt u de elektrische bedrijfswagens afschrijven en het volledige btw-bedrag terugvorderen bij de belastingdienst.

Een ander voordeel van het bezit van elektrische bedrijfswagens is dat u bij zakelijk leasen uw schadevrije jaren behoudt en er geen beperkingen zijn qua kilometrage. Dit kan van groot belang zijn voor bedrijven die veel gebruik maken van hun elektrische bedrijfswagens.

Deze fiscale voordelen maken de aanschaf en het bezit van elektrische bedrijfswagens aanzienlijk aantrekkelijker. Het is belangrijk om deze voordelen in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste elektrische bedrijfswagens voor uw onderneming.

elektrische bedrijfswagens

Handige tips & weetjes over elektrische bedrijfswagens

Wanneer worden elektrisch bedrijfswagens allerdaags?

Elektrische bedrijfswagens winnen aan populariteit vanwege hun kostenefficiëntie en milieuvriendelijkheid. De huidige modellen bieden verschillende opties, met voordelen zoals lagere bedrijfskosten en emissievrij rijden. Het is belangrijk om de specifieke behoeften van uw bedrijf en werkomgeving in overweging te nemen bij het kiezen van elektrische bedrijfswagens.
Lees verder over dit onderwerp
elektrische bedrijfswagens logo
Elektrische-bedrijfswagens

Goedkoop zakelijk rijden doe je zo!

De Streetscooter Work is een uitstekende keuze binnen het assortiment van elektrische bedrijfswagens, met name geschikt voor locaties waar grotere voertuigen niet kunnen komen. Deze elektrische bedrijfswagen voldoet aan de nul-emissie eisen die veel steden vanaf 2025 stellen. Als een volledig elektrische bedrijfswagen is de Streetscooter Work ideaal voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in stedelijke gebieden.
Lees verder over dit onderwerp

Fiat E-doblo

Bestellingen zijn nu mogelijk! De nieuwe Doblo en zijn eerste volledig elektrische versie, de E-Doblo, worden gepresenteerd in de Fiat Professional-showrooms als onderdeel van het aanbod van elektrische bedrijfswagens, met prijzen vanaf € 18.855 en € 27.855. De Doblo maakt zijn debuut in de wereld van elektrische bedrijfswagens met een efficiënte, soepele en responsieve elektromotor, die een rijbereik tot 440 km garandeert dankzij de 50 kWh-batterij van de elektrische bedrijfswagen.
Lees verder over de E-doblo
Elektrische bedrijfswagens voorkant

De toekomst van elektrische bedrijfswagens

Bij Auto de Bruin tonen we veel interesse in de toekomst van elektrische bedrijfswagens. Als specialist in de verkoop van tweedehands elektrische bedrijfswagens bieden wij een uitgebreid assortiment aan van elektrische modellen. In deze tekst willen we dieper ingaan op wat de toekomst te bieden heeft voor elektrische bedrijfswagens en hoe Auto de Bruin hierin een rol speelt.

De evolutie van elektrische bedrijfswagens

Elektrische bedrijfswagens staan bekend om hun betrouwbaarheid, innovatie en duurzaamheid. De afgelopen jaren heeft deze sector aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van technologische ontwikkelingen en verduurzaming. Bij Auto de Bruin merken we dat de vraag naar milieuvriendelijkere en efficiëntere elektrische bedrijfswagens toeneemt, en we spelen hier graag op in door een divers aanbod van tweedehands elektrische bedrijfswagenmodellen aan te bieden.

Elektrificatie van bedrijfswagens

De toekomst van bedrijfswagens ligt in elektrificatie. Er wordt stevig ingezet op de ontwikkeling van elektrische bedrijfswagens, met als doel om in 2025 marktleider te zijn op het gebied van elektrische mobiliteit. Bij Auto de Bruin zijn we enthousiast over deze ontwikkeling en breiden we voortdurend ons aanbod van tweedehands elektrische bedrijfswagens uit, met diverse modellen.

Tot op heden bij elektrische bedrijfswagens

Tot op heden hebben elektrische bedrijfswagens een opmerkelijke evolutie doorgemaakt op weg naar de toekomst. Met toenemende aandacht voor duurzaamheid en milieubewustzijn hebben elektrische bedrijfswagens grote stappen gezet in de richting van elektrificatie en efficiëntie. Het streven naar betrouwbaarheid, innovatie en lage emissies heeft geleid tot de opkomst van geavanceerde elektrische modellen en hybride voertuigen binnen het segment van elektrische bedrijfswagens. Deze ontwikkelingen beloven een veelbelovende toekomst voor elektrische bedrijfswagens, waarin ze niet alleen voldoen aan zakelijke behoeften, maar ook aan de eisen van duurzaamheid en groene mobiliteit.
elektrische bedrijfswagens logo

Zoek je antwoorden over elektrische bedrijfswagens? We staan voor je klaar!

Ik wil contact opnemen

Hoe elektrische bedrijfswagens de efficiëntie van uw bedrijf kan verhogen

Verhoog efficiëntie met elektrische bedrijfswagens
Optimaliseer de efficiëntie van uw bedrijf met elektrische bedrijfswagens van Auto de Bruin. Als gespecialiseerde aanbieder van hoogwaardige elektrische bedrijfswagens begrijpen we de cruciale rol die betrouwbare, functionele en efficiënte elektrische bedrijfswagens spelen in uw bedrijfsvoering.
Elektrische bedrijfswagens voor uw behoefte
Onze elektrische bedrijfswagens zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan al uw zakelijke behoeften. Naast ruime laadruimte bieden ze ook uitstekende brandstofefficiëntie, waardoor u aanzienlijke besparingen kunt realiseren op operationele kosten. De perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek maakt onze elektrische bedrijfswagens de ideale keuze voor elk bedrijf dat op zoek is naar efficiëntie en betrouwbaarheid.
Elektrische-bedrijfswagens
Breed scala aan elektrische bedrijfswagens
Bij Auto de Bruin bieden we een uitgebreid assortiment aan verschillende elektrische bedrijfswagens. Of u nu op zoek bent naar compacte modellen voor lichte ladingen of grotere varianten voor zwaardere vrachten, wij hebben de ideale elektrische bedrijfswagens voor uw behoeften. Elke tweedehands elektrische bedrijfswagen is zorgvuldig geïnspecteerd om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. U kunt erop vertrouwen dat u bij Auto de Bruin betrouwbare en hoogwaardige elektrische bedrijfswagens vindt.
Investeer in elktrische bedrijfswagens
Het investeren in elektrische bedrijfswagens betekent investeren in de toekomst van uw bedrijf. Maak vandaag nog een afspraak bij Auto de Bruin, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige elektrische bedrijfswagens. We kijken ernaar uit om u te helpen de efficiëntie van uw bedrijf te verhogen met ons uitstekende assortiment aan verschillende elektrische bedrijfswagens.

Hoe elektrische bedrijfswagens Joost heeft geholpen

Op zoek naar de beste bedrijfswagens voor mijn bedrijf

Als trotse eigenaar van een opkomend cateringbedrijf had ik een betrouwbaar, ruim en milieuvriendelijk voertuig nodig. Dit leidde me naar Auto de Bruin, waar ik onder de indruk was van hun brede assortiment aan tweedehands elektrische bedrijfswagens.

Bij Auto de Bruin werd ik aangetrokken tot een gebruikte elektrische Nissan E-NV200. Deze keuze uit hun aanbod van elektrische bedrijfswagens had de perfecte combinatie van laadruimte en wendbaarheid, cruciaal voor mijn dagelijkse bezorgingen in de drukke stadscentra. Mijn elektrische bedrijfswagen werd al snel een onmisbaar onderdeel van mijn bedrijf, waardoor ik mijn taken efficiënter en milieuvriendelijker kon uitvoeren.
Elektrische bedrijfswagens nissan
Elektrische bedrijfswagens nissan

Elektrische bedrijfswagens toewijding aan duurzaamheid

Het gebruik van elektrische bedrijfswagens droeg aanzienlijk bij aan het imago van mijn bedrijf. Klanten waren onder de indruk van mijn toewijding aan duurzaamheid, wat een positief effect had op mijn bedrijfsimago. Deze elektrische bedrijfswagen, gekocht bij Auto de Bruin, bewees meer te zijn dan alleen een praktisch transportmiddel.

Samenvattend, mijn elektrische bedrijfswagen heeft mijn cateringbedrijf getransformeerd. Door efficiënter en duurzamer te werken, blijft mijn elektrische bedrijfswagen een essentiële partner in mijn onderneming. Auto de Bruin speelde een cruciale rol door mij de perfecte elektrische bedrijfswagen te bieden voor mijn bedrijfsbehoeften.

Vragen over elektrische bedrijfswagens?

Heeft u na het verkennen van onze website en het lezen over de verschillende elektrische bedrijfswagenmodellen nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u verder te helpen met al uw vragen over elektrische bedrijfswagens, zoals de populaire E-Transporters, de veelzijdige E-Vito's of de krachtige E-Crafters.

Of u nu geïnteresseerd bent in het leasen of kopen van elektrische bedrijfswagens, wij hebben de kennis en ervaring om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen u ook informeren over de nieuwste elektrische modellen, zoals de E-Crafter en de E-Transporter, die duurzame en kostenbesparende opties kunnen zijn voor uw onderneming.

  Veelgestelde vragen over elektrische bedrijfswagens

  Komen elektrische bedrijfswagens in aanmerking voor belastingvoordeel?

  Zeker! Elektrische bedrijfswagens genieten vaak van fiscale voordelen, zoals lagere bijtelling en investeringsaftrek, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor zakelijke klanten.

  Kan ik mijn elektrische bedrijfswagen thuis opladen?

  Ja, elektrische bedrijfswagens kunnen thuis worden opgeladen via een standaard stopcontact of een laadpaal. Dit maakt het gemakkelijk om ze op te laden tijdens niet-gebruiksuren.

  Wat is de gemiddelde actieradius van elektrische bedrijfswagens?

  De gemiddelde actieradius van elektrische bedrijfswagens varieert tussen de 150 en 300 kilometer op een volle acculading, afhankelijk van het model en de rijomstandigheden.

  Welke voordelen bieden elektrische bedrijfswagens?

  Elektrische bedrijfswagens bieden diverse voordelen, waaronder lagere brandstofkosten, belastingvoordelen en positieve milieueffecten, waardoor uw bedrijf duurzamer wordt.

  Accepteert Auto de Bruin inruilauto's?

  Ja, bij Auto de Bruin kunt u uw huidige auto inruilen bij de aankoop van een occasion. Dit biedt u de mogelijkheid om de waarde van uw huidige auto te gebruiken als een deel van de betaling voor uw nieuwe aankoop, wat het aanschaffen van een elektrische bedrijfswagen nog toegankelijker maakt. Neem contact op met Auto de Bruin voor meer informatie over het inruilproces.

  Wat zijn de openingstijden van Auto de Bruin?

  Auto de Bruin is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur

  Nieuws

  De veiligheidsfuncties van Volkswagen bedrijfswagens en hoe ze de veiligheid van werknemers verbeteren

  Lees meer

  De geschiedenis van Volkswagen bedrijfswagens en hun bijdrage aan de auto-industrie

  Lees meer

  Tips voor het onderhoud van Volkswagen bedrijfswagens

  Lees meer

  Volkswagen bedrijfswagens: Volkswagen Transporter een ruime en veelzijdige bedrijfswagen

  Lees meer

  Volkswagen bedrijfswagens: De Volkswagen Caddy perfect en compact

  Lees meer

  Volkswagen bedrijfswagens: De veelzijdigheid van de Volkswagen Crafter

  Lees meer

  Volkswagen bedrijfswagens: de verschillende modellen

  Lees meer

  Volkswagen bedrijfswagens: veelzijdig en betrouwbaar

  Lees meer

  Ford Bedrijfswagens: De Ultieme oplossing voor uw bedrijf

  Lees meer

  Ontdek de kracht van Opel bedrijfswagens

  Lees meer

  De Volkswagen-bedrijfswagens: duurzame, betrouwbare oplossingen

  Lees meer

  MAN Bedrijfswagens. Iets voor jou?

  Lees meer

  Wat verandert er voor ondernemers met bedrijfswagens in 2023?

  Lees meer

  Wat maakt MAN bedrijfswagens zo goed?

  Lees meer

  Ford Bedrijfsbussen

  Lees meer

  Lengte maakt niet uit! (bij bedrijfswagens dan)

  Lees meer

  De beste bedrijfswagens koop je bij de Bruin!

  Lees meer

  Welk rijbewijs heb ik nodig voor een bedrijfswagen?

  Lees meer

  Waarom je beter een bedrijfswagen kunt halen bij autodebruin.nl in Nieuwerkerk

  Lees meer

  Waarom Volkswagen Bedrijfswagens?

  Lees meer

  Waar let u op bij het kopen van een bedrijfswagen?

  Lees meer

  ID. Buzz Cargo wint Van-of-the-Year 2023

  Lees meer

  September ziet eerste groei voor LCV-markt in 2022

  Lees meer

  Goedkoop zakelijk rijden doe je zo!

  Lees meer

  Kunt u uw bedrijfswagen voor persoonlijk gebruik gebruiken?

  Lees meer

  Tips voor busjes rijders over voertuigveiligheid

  Lees meer

  Milieuzones? Mag ik erin?

  Lees meer

  Hoe bescherm je je werkbus tegen gereedschap-diefstal!

  Lees meer

  Pas op! Modern is gevaarlijk!

  Lees meer

  Waarom bedrijfswagens zo duur zijn

  Lees meer

  Waterstof is geen alternatief voor e-vans

  Lees meer

  Bestel nu de vernieuwde FIAT Doblo

  Lees meer

  De beste gebruikte bestelwagens van 2022

  Lees meer

  De opkomst van het ombouwen van campers

  Lees meer

  Vier bedrijven die je kunt starten met een bestelwagen

  Lees meer

  Diefstal van bestelwagens neemt toe en zal tegen 2030 met 62% toenemen.

  Lees meer

  Kies de perfecte bedrijfswagen

  Lees meer

  Wanneer worden elektrische bestelwagens alledaags?

  Lees meer

  Waar u op moet letten bij het kopen van een bestelwagen voor uw bedrijf

  Lees meer